(SIDE2): Prinsesse Märtha Louise valgte norsk design da den svenske kongefamilien inviterte til privat middag, på Drottningholm Slott torsdag kveld.

FØLG SIDE2s KONGEBLOGG HER

Festklar
Den norske kongefamilien ankom Stockholm torsdag og det bar rett på fest for kronprinsesse Mette-Marit (36), kronprins Håkon (36), Ari Behn (37) og prinsesse Märtha Louise (38).

Under oppholdet i den svenske hovedstaden bor de på kongeskipet «Norge», og de fire festglade stilte villig opp for fotografene i det de forlot skipet, med retning Drottningholm.

Se bilde av de kongelige i festantrekkene nederst i saken!

Strålte i lys grønn
Mens kronprinsessen bar en delikat kjole i lys grå, strålte prinsesse Märtha Louise i en lekker kjole fra den norske designeren Tina Steffenak Hermansen (TSH).

Den stroppeløse kjolen, i lys grønn, har blomsterdetaljer og et imponerende skjørt, dekket med flerfargede perletråder.

Nær venn
At prinsessen velger en kjole fra en norsk designer, synes Side2 er svært positivt. De kongelige er som kjent gode ambassadører for å fremme norsk design, og spesielt Mette-Marit går i bresjen her.

Steffenakk Hermansen er kjent for sine glamorøse kreasjoner, og den 35-årige designeren kler ofte opp norske kjendiser og kongelige, og Mette-Marit er ved flere anledninger blitt observert i hennes design.

Samme kjole
Det er ikke bare prinsessen som har falt for den lekre kjolen fra TSH. Også Petter Pilgaards kjæreste, Mari Haugersveen (28), bar den samme kjolen under årets Gullruten-utdeling.

Side2 er på plass i Stockholm
For en kjole, Mette-Marit!
- Nattakos, mamma!
Mette-Marit reiste inkognito