Gå til sidens hovedinnhold

Madde tok med kjæresten

Prinsessen overrasket alle på offisielt oppdrag.

(SIDE2): Ifølge den svenske avisen Expressen ble prinsesse Madeleine (29) eskortert ut av bilen av kjæresten Chris O `Neill (36) da de ankom Carnegie Hall rett før helgen.

Overrasket
Paret overvar konserten med Sveriges nasjonale ungdomsorkester i Carnegie Hall i New York – og tilstedeværelsen var oppført på kongehusets offisielle kalender, men det var ikke nevnt at prinsessen skulle ha med seg kavaler.

Verken kronprinsesse Victoria (34) eller prins Carl Philip (32) har fått lov å ha med seg kjærestene sine på offisielle oppdrag i årenes løp. Det eneste de har blitt med på er store fester som bryllup og bursdager, men også der har kongehuset holdt igjen. Først da Victoria og Daniel ble forlovet fikk han lov til å være med på representasjon.

Den norske kongeeksperten og hoffreporteren, Kjell Arne Totland, er ikke i tvil om at dette er et tegn på at Madde viser at hun mener alvor med Chris.

– Det er utvilsomt ganske uvanlig at en kongelig tar med seg kjæresten på offisielt oppdrag før de er forlovet. Og Madeleine gjør nok ikke dette slik uten videre. Det kan bety at det nå er en ny forlovelse på trappene. I alle fall signaliserer Madde nå tydelig at hun mener alvor med sin Chris, sier Totland til Side2.

Ifølge den svenske avisen Expressen ønsker ikke hoffet kommentere at Madde tok med kjæresten sin på offisielt oppdrag.

Mener alvor
Bilder av Madeleine og Chris fra konserten viser paret sammen ved ankomst. Chris holder en paraply over sin kjære for å skjerme henne for regnværet, før de går inn på konserten der flere hundre gjester var samlet.

I Sverige har kongeeksperter tippet at dette blir Maddes år. Nesten to år etter bruddet med Jonas Bergström (33) har den svenske prinsessen kommet seg på beina igjen i New York. Hun har funnet kjærligheten igjen, og flere svenske kongeeksperter Side2 har snakket med hevder forholdet er bunnsolid og at Chris er mannen i hennes liv. Mange tror også at de to vil forlove seg i år – og at det blir i forbindelse med Maddes 30-årsdag.

Ved å ta med seg kjæresten på et offisielt oppdrag legger prinsessen i det minste ikke skjul på at hun er klar for et liv med ham.

Reklame

Slik blir du glad i i løpe

Kommentarer til denne saken