(SIDE2): Prinsesse Madeleine (28) på plass i Stockholm, og klar til å feire sin storesøster i fire dager til ende.

Det er mye mulig at den svenske prinsessen vil ta mye av oppmerksomheten - særlig i dagene nå før bryllupet. Alles øyne vil være på Madde, som har holdt seg mer eller mindre utenfor rampelyset siden bruddet med Jonas Bergström (31) i april.

Se bilder nederst i saken!

Rolig kveld
Kronprinsesse Victoria (32), prins Carl Philip (31) og Madeleine tok en rolig samling tirsdag kveld - med pizza i prinsessens leilighet på Östermalm. De tre koste seg sammen, og fikk ifølge Aftonbladet også besøk av Carl Philips ekskjæreste, Emma Pernald på kvelden.

Madde er også til stede på den aller første bryllupsfesten som arrangeres ved båthavnen i Stockholm i kveld. Hele kongefamilien er invitert til middag av Sveriges fylkesordførere og Svenska Ostindiska Companiet på det ærverdige gamle skipet Götheborg, skriver Aftonbladet.

Da 28-åringen viste seg offentlig for første gang på et par måneder onsdag kveld på den første av fire fester, så Madde glad og fornøyd ut - kledd i svart kjole, skyhøye stiletter og beige jakke.

Fest på båt
Sverige er helt klart i bryllupsrus - og nå er altså festlighetene i gang for fullt. På skipet er det i kveld duket til fest - der hele 25 gourmetretter står på menyen. Menyen er inspirert av svenske mattradisjoner - og blant annet grismage, syltet sild og røykt abbor.

Hele mannskapet er kledt i tidsriktig klær fra 1700-tallet, og det skal underholdes med konsert og mye god mat og drikke. Den første av i alt fire store fester er dermed i full gang - i morgen er det fest på Drottningholm, fredag er det regjeringen som inviterer til kalas - og lørdag er bryllupsdagen. Det blir et stramt og begivenhetsrikt skjema for brudeparet som selvsagt er med på alt sammen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kirkelig inspeksjon
Onsdag formiddag inspiserte Victoria og Daniel Westling (36) Storkyrkan sammen med dronning Silvia (66). De siste forberedelsene skal ordnes, og alt må selvsagt være perfekt når bryllupet er i gang ved 15-tiden lørdag ettermiddag.

En strålende glad Victoria vinket til skuelystne og fotografer som hadde tatt plass ved kirken. Den kommende bruden var kledt i kjole i sin favorittfarge - dyp fiolettfarget.

Følg Side2s ferd til Stockholm og kongelige bryllup på kongebloggen!

3400