Gå til sidens hovedinnhold

Maddes kjærlighetserklæring til Chris

Prinsessen delte den selv på Facebook.

(SIDE2): Prinsesse Madeleine (30) har blitt en ivrig bruker av sin egen hjemmeside på Facebook, og deler både private så vel som offisielle ting der.

Koselig melding
Torsdag delte hun et kjempesøt melding og kjærlighetserklæring til forlovede Chris O`Neill (38).

Hun la ut et bilde av seg selv og ham på en tilstelning i regi av Maddes hjertebarn og arbeidsplass, Childhood, og skrev:

Chris er alltid en stor støtte for meg og mitt arbeid i World Childhood Foundation. Her er vi på en mottakelse for Childhoods prosjektseminar.

I Sverige
Bryllupet nærmer seg med stormskritt, og det er nok en spent prinsesse som planlegger og gjør de siste detaljene klare til den store dagen. Hun har oppholdt seg den siste tiden i New York, etter et par måneder med mange møter og mye planlegging til bryllupsdagen den 8. juni. En detaljer ble sluppet tidligere denne uken, blant annet at brudeparet skal kjøre med hest og vogn fra kirken.

Les mer:Slik blir prinsessebryllupet

Til uken er hun tilbake igjen, og skal feire pappa kungens bursdag 30. april i tradisjonen tro med salutter og vinking fra balkongen på slottet.

Madeleine fikk ikke med seg bursdagskalaset i fjor, men i år er hun altså med, og kommer nok til å jobbe med en del ting i forbindelse med bryllupet når hun er hjemme igjen.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken