Gå til sidens hovedinnhold

Norske kjendiser på gjestelista

Disse kommer til Maddes bryllup.

(SIDE2): Når prinsesse Madeleine og Chris O'Neill gir hverandre sitt ja i Stockholm i helgen, er det en rekke kjente nordmenn blant gjestene.

Aftonbladet.se har publisert gjestelisten, som består av rundt 400 navn, og blant dem er både Celina Midelfart og Kathrine Fredriksens navn å finne.

Venn av brudgommens familie
Fredriksen har vært venn av brudgommens familie i seks år, skriver VG. De to familiene skal ha blitt kjent via felles venner i New York.

Midelfart kommer sammen med sin kjæreste Tor Olav Troim. Også matbaronen Bjarne Rieber kommer, med sin kone Yvonne Rieber.

O'Neill skal ha invitert flere svenske næriingslivstopper, i tillegg til venner, familie og forbindelser i New York.

Fra før er det kjent at vårt eget kronprinspar Mette-Marit og Haakon kommer i bryllupet, det samme gjør prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Fra Danmark kommer både kronprins Fredrik og hans Mary, samt prins Joakim og prinsesse Marie.

Også kongelige fra Hellas, Japan, Tyskland og Monaco er å finne på gjestelisten.

Kjente fjes
I tillegg til mange med blått blod, er det også en god del kjendiser og andre personligheter som er invitert. Blant annet den kjente designeren Valentino, som i følge ryktene skal ha designet prinsesse Madeleines brudekjole, er å finne på gjestelista.

Også svenske storheter som Roxettes Marie Fredriksson og artist Peter Jöback, samt modellen Caroline Winberg skal feire brudeparet når de gifter seg i Slottskyrkan lørdag.

Side2 er på plass i Stockholm under bryllupet 8. juni - følg med for oppdateringer!

Paret offentliggjorde at de var forlovet i oktober i fjor. Paret bor sammen i New York, og har etter planen tenkt å bli værende i metropolen.

Slottets assisterende informasjonssjef, Annika Sönnerberg, sier at gjestelisten kan endres til det siste.

- Det kan skje forandringer helt til det siste med personer som kan bli forhindret. Vi kommer til å publiserte gjesteliste en av dagene i fjorkant av vielsen, sier hun til avisen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Les også:

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken