Gå til sidens hovedinnhold

Skandaleprinsesse er gravid

Nytt kongelige familiemedlem i Nederland.

(SIDE2): Nyheten om det nye tilskuddet kom kort tid etter at dronning Beatrix (72) sin nevø, prins Carlos (40), giftet seg i helgen.

Det er lillesøsteren til Carlos, prinsesse Margarita (38), som ifølge Svensk Damtidning venter barn til neste år.

Hun giftet seg med Tjalling ten Cate (34) i mai 2008, og i september samme år kom parets første datter Julia til verden. Selv om lykken kanskje smiler for den nederlandske prinsessen nå, så har det lagt fra vært tilfelle de siste årene.

Spionasjeskandale
Margarita var langt ute i kulden og mislikt i det nederlandske kongehuset i flere år etter at hun og hennes første ektemann Edwin Karel Willem de Roy van Zuydewijn blandet kongehuset inn i spionasjeskandale tidlig på 2000-tallet.

Margarita, som er datteren til prinsesse Irene og hertug Carlos-Hugo av Parma, hevdet at hun og eksmannen ble terrorisert av kongefamilien og at telefonene deres hadde blitt avlyttet i årevis. Hun hevdet også i et intervju med nederlandsk TV at kongefamilien forsøkte å ødelegge De Roy van Zuydewijns bedrift og ønsket på bakgrunn av det å saksøke kongefamilien for flere titalls millioner. Kongefamilien på sin side hevdet at beskyldningene var feilaktige.

De Roy van Zuydewijn ble aldri godtatt av kongefamilien, og ingen av de eldste familiemedlemmene kom i bryllupet deres. Kontroversen rundt spionasjebeskyldningen gjorde sitt til at Margarita fikk kallenavnet «Frozen Margarita» og førte til at hun verken ble invitert i bryllupet til fetteren kronprins Willem-Alexander (43) og kronprinsesse Máxima (39) i 2004 eller i onkelens begravelse.

Har fått tilgivelse
Prinsessen uttalte også at dronning Beatrix var litt vel tørst og at hun drakk litt for mye. Skandalen var et faktum og utfrysingen av prinsessen startet. Men da Margarita forsto at ektemannen løy, forlot hun ham.

De skilte seg i 2004, og Beatrix tok niesen inn i varmen igjen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken