Gå til sidens hovedinnhold

Prinsesse er blitt mamma

Prinsesse Nathalie (35) ble mamma for første gang.

(SIDE2): Den dansk-tyske prinsessen fikk en sønn i helgen.

Første barn
Ifølge danske bt.dk ble gutten født lørdag ettermiddag på sykehuset i Berleburg i Tyskland. Den nybakte pappaen og Natahalies ferske ektemann, Alexander Johannsmann (32), var ved hennes side hele tiden.

- Både mor og sønn har det bra, og reiser tilbake til familiens hjem på Berleburg slott om noen dager, opplyser Gustav Grüner, som er privatsekretær ved prinsesse Benediktes hoff, til avisen.

Natahalie er yngste datter til prinsesse Benedikte (65), som er søster til dronning Margrethe (70). Den lille gutten blir Benedikte og hennes ektemann prins Richards tredje barnebarn.

Hva gutten skal hete er fortsatt ikke kjent. Tradisjonelt sett er det slik i Danmark at navnet ikke røpes før dåpsdagen.

Overskrifter
Prinsesse Natahalie og Alexander skapte overskrifter da de annonserte de lykkelige omstendighetene tidligere i år.

Paret var forlovet da nyheten om graviditeten kom, og det er ikke helt etter den kongelige etiketten. Og selv om de er et stykke ut i arverekken til tronen, så er det allikevel etter skikken ikke vanlig at kongelige får barn før de er gift. Derfor bestemte Nathalie og Alexander seg for å gifte seg i en privat seremoni på Berleburg slott i mai, og heller ha et større kirkebryllup til neste år.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken