(SIDE2): Prinsesse Madeleines kjæreste, Jonas Bergström (29), er med kongefamilien på ferie til den franske rivieraen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bor med kungen
Jonas får bo sammen med kongefamilien i deres hus der, noe som er det første tegnet på at Jonas godtas som kjæreste og også mulig ektemann for broderlandets yngste prinsesse, skriver svenske Expressen.

- Kongen og Jonas feiret midtsommer sammen. Nå vet alle rundt dem at det går mot forlovelse og bryllup, sier en kilde til avisen.

Prinsesse Madeleine (26) har vært sammen med Jonas i seks år og de to bor sammen i Stockholm. Kong Carl Gustav (62) og Jonas kommer ifølge avisens kilde skal de to ha blitt godt kjent opp igjennom årene og kommer svært godt overens.

Men det er første gang Carl Gustav lar datterens kjæreste få være med til feriehuset deres. Det betyr at kongen har gitt grønt lys til Madeleine og Jonas - han skal visstnok være Carl Gustavs favoritt av barnas kjærester.

Les mer her: - Ikke lenger partyprinsesse

Bryllupsdag
Kongen og dronning Silvia feiret sin 32-årsbryllupsdag med late dager på deres favorittferiested Villa Mirage i Sainte Maxime.

Les også: Kongelige feriefavoritter

Prins Carl Philips (29) og hans kjæreste gjennom ti år, Emma Pernald, var også med til Frankrike.

Svensk media venter veldig på et storslått kongebryllup og har spådd det for kronprinsesse Victoria (30) både i år og i fjor. Hennes Daniel Westling (34) flytter inn i en gammel tjenestebolig på Drotningholms slott denne høsten.

Tøff Daniel
Dermed har kongereporterne virkelig fått vann på mølla og en forlovelse er nær forestående, mener den svenske kongeeksperten Catarina Hurtigh.

Daniel og Victoria har slitt med sitt forhold, og særlig Daniel har merket hvor vanskelig det er å være i pressens søkelys som en mulig prinsegemal. Victoria har jobbet med sin familie for å få dem til å akseptere kjæresten, noe de endelig ser ut til å ha gjort.

- I Europa har prinsegemalene vært en sørgelig samling deprimerte herrer. De har ikke klart å stå i skyggen av en kvinne, men Daniel er en moderne svensk gentleman som kommer til å klare oppgaven.

Men Hurtigh er sikker på at forlovelsen kommer til høsten.

- Det skjer nok allerede i høst. Det er tidligere enn ventet og da får vi sommerbryllup neste år, sier hun til Aftonbladet.

Les mer her: - Nå forlover de seg
Les også: Gudmor Victoria klar for barn?

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!