(SIDE2): Bildet av amerikanske Jesse Nagy utkledd som prinsesse med sin 4 år gamle niese har gått verden over. 25-åringen blir hedret som verdens beste onkel på sosiale medier, og historien bak bildet er faktisk veldig søt:

Izzy (4) hadde gledet seg til å gå på kino for å se Askepott med onkelen sin, men ble plutselig nervøs for å ta på seg prinsessekostymet sitt. Da bestemte onkel Jesse seg for at han også skulle kle seg ut. Jesse er selv skuespiller og sikkert vant til å kle seg ut, men gjorde dette for å gi 4-åringen mer selvtillit.

- Jeg hadde veldig lyst til å tilbringe tid med henne, så jeg sa: «La oss ha en prinsessedag,» sier Jesse til ABC NEWS.

HTML EMBED
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

En viral hit før filmen var ferdig

Det skal sies at det i utgangspunktet var lille Izzys idé at onkelen skulle kle seg ut, men Jesse var ikke vond å be. Men kronen skulle hun selv ha.

På kinoen tok en av de ansatte et bilde av prinsessene, som han delte på Reddit-forumet. Bildet har blitt sett over 1,7 millioner ganger.

- Jeg ante ingenting om det. Men halvveis under filmen begynte telefonen min å ringe, og folk spurte om jeg var på kino i Alabama. Jeg følger ikke engang med på disse sidene så jeg skjønte ikke hva som foregikk, sier Jesse.

Han kommer uansett til å fortsette å gjøre slike ting for niesen sin.

- Hvis det gjør henne glad så gjør jeg det gjerne. Jeg bryr meg ikke.

Vil du lese flere slike saker? Lik oss gjerne på Facebook!

HTML EMBED