LUXEMBOURG (SIDE2): De kongelige gjestene har begynt å ankomme Notre-Dame katedralen tre kvarter før bruden er ventet.

Se alle antrekkene nederst! Saken oppdateres fortløpende.

A for Ari
Prinsesse Märtha Louise (40) lot seg ikke friste av tidligere bryllupsekskapader av ville fargerike kjoler og enorme hatter, men viste en svært elegant og sober stil da hun ankom kirken sammen med prins Carl Philip (33).

Den lille perlebesatte «A»-en hun brukte i sitt eget bryllup syntes tydelig på prinsessen, en liten gest til ektemannen som har blitt igjen i London med parets tre døtre.

Side2 var på plass i kirken, les alt om bryllupet her!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klassisk Mette-Marit
Hatter og drakter for kvinnene og sjakett, mørk dress og uniform for mennene er de klassiske antrekkene under et formiddagsbryllup. I dag kan de kongelige kvinne være litt sprelske i stilen, og bruke korte kjoler og overdimensjonerte hatter.

Det var en relativt rolig antrekk denne gangen blant både prinsesser og kronprinsesser. Kronprinsesse Mette-Marit (39) kom i helt mørkeblått, men med flettet hårbånd og håret flettet løst.

Kjedelig Mary
Kronprinsesse Mary (40) kom i kanskje det kjedeligste antrekket - grå hatt og mørkerød kjole. Klassisk nok, men ikke så stilfull som vi er vant med å se den danske kronprinsessen. Kronprinsesse Máxima (41) av Nederland kom kanskje i det mest oppsiktsvekkende av de unge tronarvingene - med en stor mørk sennepsfarget hatt med fjær som matchet jakken over et svart skjørt.

Kronprinsesse Letizia (40) av Spania så fabelaktig ut i et dust grålilla og pudderrosa antrekk, en farge den svenske kronprinsesse også valgte. Verken prins Daniel (38) eller kronprinsesse Victoria (35) ble sett da de ankom gallamiddagen fredag kveld. De skal ha kommet til Luxembourg sammen med lille prinsesse Estelle, men hun var altså ikke med i kirke.

Elegante Caroline
Prinsessen av Hanover er i bryllup da fyrst Albert og fyrstinne Charlene er på statsbesøk i Polen.

Prinsesse Caroline (54) kom alene, veldig elegant antrukket i en pudderfarget drakt med glitrende stener på overdelen og en liten hatt.

5320

Side2 er på plass i Luxembourg og rapporterer fra hele bryllupsfeiringen.

HER KAN DU LESE ALT OM BRYLLUPET I LUXEMBOURG: