Gå til sidens hovedinnhold

Madde snek seg ut på balkongen

Brudeparet lurte alle.

STOCKHOLM (SIDE2): Mens resten av kongefamilien og en hel del andre prominente gjester gikk på rød løper, kom prinsessen og Chris O'Neill umerkelig ut på den blomsterdekte verandaen på Grand Hôtel fredag. De hadde med andre ord sneket seg inn på sin egen fest, og deretter snek de seg nesten ubemerket ut for å hilse på de skueslystne.

De vinket et par sekunder, før de forsvant inn igjen på hotellet der fredagens store fest er i gang.

Snudde
Det var på forhånd annonsert at pressen ikke fikk ta bilder og filme gjestene under ankomst til middagen, men torsdag kom kontrabeskjeden. Bortimot hundre fotografer fylte gaten utenfor hotellet fredag kveld. De aller fleste vip-gjestene bor på hotellet midt i hjertet av den svenske hovedstaden, og ankom i løpet av torsdag ettermiddag.

Les mer her: Ari: - Festen begynner nå!

Victoria glitret
Dermed ble det en kort rød løper utenfor. Først kom kronprinsesse (35) Victoria i en vakker, glitrende lysegrå kjole sammen med prins Daniel (39), før kong Carl Gustaf (67) og en rødkledt dronning Silvia (69) var på plass.

Victoria stjal mye av showet, og har et helt eget håndlag med fotografene - som elsker henne. Hun tok seg god tid, vinket og smilte bredt, og var i veldig godt humør. Ifølge svenske medier er det usikkert om prinsesse Estelle (1 1/2) blir en del av festlighetene i morgen, den lille prinsessens farmor og farafar er hanket inn som mulige barnevakter hvis det trengs. Daniels søster Anna og hennes mann er derimot invitert.

Øvd på vinkingen
En standsmessig prins Carl Philip (34) kom noen minutter etter foreldrene. Han smilte og vinket i en staselig formsydd smoking - som er kveldens dresskode.

Sofia Hellqvist (28) kom ikke sammen med ham, men derimot sammen med Maddes bestevenninner Louise "Lussan" Gottlieb og Lovisa de Geer. Sofia strålte i lys sitrongul kjole og vinket blidt til fotografene fra rød løper.

Kveldens middag er i regi av kongeparet og brudeparet, og et par hundre gjester er ventet å være til stede ute i den eksklusive Vinterträdgården på hotellet. Festlokalet er på over 800 kvadratmeter, og kan ta opptil 650 gjester.

Det er stjernekokk Mathias Dahlgren som står for matlagningen, han driver Matbaren i den svenske hovedstaden - en restuarant svenske medier skriver at familien O`Neill har besøkt tidligere i uken.

Lørdag starter bryllupet klokken 16.00, men gjestene begynner å ankomme en stund før. Det sendes live på svensk TV, og vises også på de norske kanalene NRK og TV 2. Side2 er på plass i Stockholm under bryllupet, og du kan følge vår live-dekning her !

Side2 er på plass i Stockholm - les mer her:

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken