Gå til sidens hovedinnhold

Prinsessen nektet å gå

Sjarmtrollet Ingrid Alexandra hadde sin første dag i barnehagen onsdag. Da hun skulle gå, nektet hun plent. Se bildespesial.

(ASKER / SIDE2): Ingrid Alexandra begynte i Sem barnehage i Asker onsdag.

Med sin store sjarm og egne lille blomstrete matkoffert, sjarmerte hun alle, som da hun debuterte på 17. maitrappa på Skaugum.

Både mor og far var på plass under den store dagen til den historiske tronearvingen.

- Hun er ikke vant til å være rundt så mange barn på en gang, men hun har klart seg veldig fint, uttalte den tydelig stolte Haakon.

Og den lille prinsessen så virkelig ut til å trives. Da mor og far skulle følge henne ut av barnehagen, rygget hun bakover og løp mot inngangen. Mor måtte til slutt bære henne ut porten.

Ingrid Alexandra ser ikke ut til å sky rampelyset. Hun både viste frem matboksen sin til pressen, og rullet på en lekebil uten å miste øyenkontakt med fotografene en eneste gang.

- Første dagen i barnehagen gikk veldig fint. Ingrid Alexandra har vært en del sammen med andre barn, og vi har besøkt andre barnehager. Vi vil jo at hun skal være forberedt, sa Haakon.

På spørsmålet om hvilken avdeling prinsessen skulle gå på, kom hun i forkjøpet av foreldrene.

- Ada, mente prinsessen den het.

- Nei, «Huskestuen» heter det, rettet Mette-Marit vennlig.

Prinsessen har fulltidsplass i den private barnehagen, som ligger i naturskjønne omgivelser ved Semsvannet, og like i nærheten av Skaugum.

Se bildespesial under:

Kommentarer til denne saken