Gå til sidens hovedinnhold

Prioriterer studier fremfor modelljobber

Flere hundre håpefulle har allerede meldt seg på ”Modelljakten”. En av disse er 21 år gamle Elisabeth.

I en serie artikler skal vi presentere noen av dem som har meldt seg på ”Modelljakten”. Dette er en modellkonkurranse som arrangeres av Spray og Sone2. Vinneren av konkurransen får en profesjonell fotosession hvor resultatet blir en modellbok som han eller hun kan bruke videre.

Hver uke kommer vi til å presentere en av de som har meldt seg på. Den første vi har plukket ut er psykologistudenten Elisabeth Næss. Bilder av henne finner du i bildekarusellen til høyre.

Hvorfor meldte du deg på Modelljakten?
- Jeg fikk en melding av fotografen Michael R som fortalte om det. Så da tenkte jeg hvorfor ikke ?! Man må jo benytte seg av alle mulighetene man har i et land med slike begrensninger innenfor dette området.

Har du jobbet som modell tidligere?
- Har jobbet som modell tidligere. Gjort noen ulike oppdrag, og fått flere tilbud. Men jeg har studier og jobb som også krever litt tid, så det har ikke alltid blitt første prioritet, men gøy er det!

Bruker du mye tid på utseende?
- Jeg bruker nok litt tid på utseendet. Men ikke mer enn andre tror jeg. Har andre ting å foreta meg, og sååå morsomt er det ikke. Trener en del styrke, men det er for å holde meg i form. Denne kroppen skal holde mange år til. Men jeg holder en standard, unntatt på søndag morgen, smiler Elisabeth.

Hvem er ditt forbilde, og hvorfor?
- Har vel egentlig ikke noe forbilde, men jeg ser opp til Angelina Jolie, som Tomb Raider da. Rååå dame!!!

Hva leser du?
- Studerer psykologi, så akkurat nå leser jeg i skolesammenheng ”Introduction to social psychology” utenom skolen leser jeg ”Mennesket og moderne evolusjonsteori”

Du har en hjemmeside der du har lagt ut mange flotte bilder. Hvilke tilbakemeldinger får du fra de som besøker denne siden?

- Får veldig mange positive svar. Men siden er midlertidig og en proffere versjon vil komme om ikke så lenge med bedre bilder og bedre design. Har mange bilder som ikke har fått plass på siden ennå.

Hva gjør du på til daglig?
- Til daglig jobber jeg deltid i administrasjonen i et konsulentfirma på Vika, studerer psykologi og trener.

Her kan du besøke Elisabeths nettsider

Meld deg på i dag
Over 400 har allerede meldt seg på i modelljakten. I tillegg til at en av de påmeldte kommer til å vinne en profesjonell fotosession, vil vi også trekke ukevinnere som får forskjellige andre premier.

Ønsker du å lese mer om ”Modelljakten” og melde deg på i konkurransen som er åpen både for jenter og gutter følger du lenken under. Der finner du også bilder av andre påmeldte kandidater.

Modelljakten

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot