Gå til sidens hovedinnhold

Prisdryss for Alfred Berg

Det nordiske kapitalforvaltningsselskapet stakk av med flere Lipper Awards.

Det nordiske kapitalforvaltningsselskapet Alfred Berg melder at de stakk av gårde med hele seks Lipper Awards under utdelingen av prisen i London.

Alfred Berg Kapitalforvaltning, som utgjør den norske virksomheten i Alfred Berg, sikret seg to priser; både det lange obligasjonsfondet Alfred Berg Obligasjon 3-5 og det institusjonelle aksjefondet Alfred Berg Norge+ vant i tiårskategorien, den lengste.

- Jeg er særlig stolt av at vi vinner priser innenfor både rente- og aksjeforvaltningen vår. Det viser at vi gjennom årtier har bygget en betydelig know-how innenfor forvaltningsfaget som våre kunder drar nytte av. Når begge forvaltningsmiljøene våre hadde utskiftninger i forvaltningsteamene i løpet av fjoråret, er jeg ekstra imponert over at våre norske fond presterte så sterkt i året vi har bak oss, sier Helge S. Arnesen, administrerende direktør i Alfred Berg Kapitalforvaltning i meldingen.

Alfred Berg vant også to priser for sin finske og svenske forvaltning. Det finske fondet Alfred Berg Small Cap Finland B, som investerer i de mindre selskapene på Helsinki-børsen, vant i to ulike kategorier – både på tre og fem års historikk. Også for den svenske forvaltningen fikk ett fond to priser. Länsförsäkringar Fastighetsfond, et eiendomsfond som Alfred Berg forvalter for Länsförsäkringars kunder, vant også både i tre- og femårskategoriene.

Lipper Fund Awards arrangeres av fondsanalyseselskapet Lipper, som er eid av mediekonsernet Thomson Reuters.

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp

Kommentarer til denne saken