(SIDE2): Var du en av de som satt klistret til skjermen mens brødrende Michael Scofield og Lincoln Burrows kjempet for friheten bak fengselsmurene i serien «Prison Break» tilbake i 2005?

Vel, da kan vi glede deg med nyheten om at de nå gjør et comeback i 2016!

Ny sesong

TV-kanalen FOX bekrefter nemlig nå at fengselsfuglene vender tilbake i en ny sesong som etter planen skal spilles inn denne våren.

Og ikke nok med det. Vi får et gjensyn med begge skuespillerne som sto bak hovedkarakterene. Wentworth Miller (43) og Dominic Purcell (45) er nemlig begge med på laget, sammen med flere kjente karakterer fra tv-serien.

Til tross for at fansen stort sett er glade for å ha serien tilbake på skjermen, er det mange som påpeker at det er merkelig at Michael Scofield kommer tilbake til skjermen. Han døde nemlig i den siste episoden av serien.

Logisk forklaring

En Twitter-bruker ved navnet Bigfootsboner skriver at han ser frem til å følge Michael Scofield sin flukt fra himmelen, mens en annen bruker under navnet Freddie Herring sier at han alltid hadde fornektet Scofield sin død i utgangspunktet, og at det nå ser ut som han hadde rett likevel.

Administrerende direktør i FOX, Dana Walden, beroliger imidlertid fansen med at det kommer en logisk forklaring på dødsfallet til Michael Scofield.

- Dødsfallet blir ikke ignorert. Du vil få et logisk svar på hvorfor noen av disse karakterene fremdeles er i live, sier hun til den britiske avisa Daily Mail.