For ett år siden var det nesten ingen norske TV-seere som hadde hørt om programleder Stian Blipp (22).

Nå er beat boxeren, standupkomiker og danseren blitt en av Norges mest populære programledere etter å ha ledet seersuksessene «Norske Talenter» og «Idol» de siste månedene.

Men til ukebladet Her og Nå avslører multitalentet at det har kostet å være i uvant terreng.

- Jeg har lagt en vanvittig høst bak meg, og de siste månedene har føltes som fem år. Det har vært utrolig mangeinntrykk å fordøye på kort tid. Jeg har vært privilegert som parallelt har fått jobbe som programleder i «Norske Talenter» og «Idol», men det har også krev mye av meg. I perioder har jeg vært utrolig stresset, særlig når det kom til «Idol», forteller Blipp til bladet.

- De hadde ansatt feil fyr

Som «Idol»s første soloprogramleder var det en stor oppgave den ferske programlederen påtok seg da han sa ja til å lede den populære sangkonkurransen.

Og det å følge i fotspor til Solveig Kloppen, Thomas Numme og Harald Rønneberg har ikke bare vært lett for den sprudlende bergenseren. Den vanligvis så selvsikre 22-åringen mistet rett og slett troen på seg selv og at han ville kunne klare å lede «Idol» helt alene.

- Jeg var overbevist om at de hadde ansatt feil fyr, og følte meg nærmest kvalm i forkant av innspillingene. Etter gode tilbakemeldinger under «Norske Talenter» så jeg nå for meg at folk skulle forandre mening og tenke at jeg ikke var god nok likevel, forteller en åpenhjertig 22-åring til Her og Nå.

Singel

Men selv etter all oppmerksomheten på TV-skjermen har ikke programlederen funnet drømmedama.

Til VG har han tidligere uttalt at han rett og slett ikke har hatt tid til noe kjæreste og at all tiden TV-jobben tar «ødelegger» alle potensielle forhold.

- Etter alt kjøret som har vært siden den gang har jeg ikke tillatt meg plass til det. Jeg har ødelagt mye bra damer på grunn av det, som jeg også synes har vært tidenes damer, har han sagt til avisen.