Gå til sidens hovedinnhold

PSX koster 5000 kroner

For noen dager siden viste Sony frem sin mye omtalte PSX. Den modifiserte PS2-en har DVD-brenner, TV-tuner og harddisk-opptaker. Og den vil koste ca 5000 kroner.

Her ser du Sonys nye baby frem til PSP slippes på markedet. Fullt navn er PSX DESR-7000, men alle kjenner den som bare "PSX".

Den modifiserte Playstation2-maskinen er like sterk på innhold som på design:

PSX er en Playstation 2 spillmaskin, en TV-tuner, en DVD-brenner og en harddisk-opptaker som gjør det mulig å ta opp TV-programmer direkte på harddisk. Den rimeligste utgaven av PSX har en harddisk på 160 Gb, og den dyreste har 250 Gb med diskplass.

- Vi prøver å smelte forbrukerelektronikk sammen med spill og skape et nytt vekstområde, sier Sony-sjef Nobuyuki Idei til Reuters, i følge VG.

Ikke så dyr
Maskinen skal lanseres i Japan senere i år, og vil der koste rundt 79.000 yen, litt i underkant av 5000 norske kroner. Den dyreste varianten med en harddisk på 250 Gb vil koste 99.800 yen, eller ca 6000 kroner.

Da Sone2 pratet med Elkjøp Norge AS kunne de ikke si noe mer nøyaktig om hva maskinen vil koste eller når den kommer til Norge, men i år blir det ikke.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar