(SIDE): I år ble den kjente skuespilleren The Hasty Pudding Theatricals Man of the Year. En tittel man ikke skal ta for seriøst.

Kjent studentteater
The Hasty Pudding Theatricals, kjent som The Pudding, er teatergruppe for studenter på Harvard University i Massachusetts. De deler hvert år ut priser til skuespillere som har gjort seg bemerket for sitt lange og imponerende bidrag til en verden av underholdning.

Under utdelingen på universitetsområdet og New College Theatre ble Christopher Walken ikledt både parykk og en brystholder. Deretter sang han et nummer fra musikalen «Hairspray», skriver AP. Etterpå hevdet skuespilleren at han ville forberedt seg og tatt et par drinker om han viste hva som ventet han på scenen.

I tillegg til litt sang og dans, måtte Walken lese opp en oppskrift på «hasty pudding» og vise frem sine «synske krefter» fra «The Dead Zone» fra 1983.

- Jeg håper ingen ser på. Jeg spilte på denne scenen i et stykke for rundt 20 år siden, sa hederspersonen.

En stor ære
Den 64 år gamle skuespilleren har vært med på mye siden han vant en Oscar for beste birolle i filmen «Hjortejegeren» fra 1978. Å bli hedret på denne måten var en stor ære for skuespilleren. Tidligere har prisen gått til menn som Ben Stiller, Bruce Willis, Tom Hanks, Clint Eastwood, Steven Spielberg og John Travolta.

Årets kvinnelig pudding ble Charlize Theron.

Teatergruppen ble dannet i 1795 og er i dag mest kjent for sine utdelinger og burleske musikaler.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også: