Gå til sidens hovedinnhold

11 gode serier på HBO Nordic

Dette er en guide til 11 serier du bør må få deg på stømmetjenesten HBO Nordic.

BESTE SERIER PÅ HBO NORDIC: Det er mange serier der ute, og noen er bedre enn de andre. Vi har tatt en titt på de aller beste seriene som finnes på strømmetjenesten HBO Nordic. Her finner du tips til alt fra komedier til spenningsserier på HBO-tjenesten.

Tipsene strekker seg fra helt nye serier til serier du kanskje bare så vidt har hørt om. Forhåpentligvis er det inspirasjon til å velge akkurat det du ønsker å strømme fra HBO Nordic.

Har du tips til en åpenbar eller skjult perle som kan passe på denne listen? Send en mail til lars.warstad@nettavisen.no med en kort beskrivelse av filmen eller serien.

TIPS: Vi oppdaterer denne saken med jevne mellomrom. Lagre gjerne lenken for flere anbefalinger senere.

Band of Brothers

Skulle noen sperre oss inn i et lite rom og torturere ut av oss hvilken miniserie som er verdens beste så ville det vært denne. Aldeles strålende krigsdrama fra andre verdenskrig laget av Tom Hanks og Steven Spielberg. Har en slags delvis oppfølger i The Pacific.

Deadwood

Denne serien sluttet alt for brått, men skal snart gjenoppstå som en film. En rå, sterk og meget god westernserie med sterke skuespillerprestasjoner. Du kan se tre veldig gode sesonger.

Californication

Denne serien for voksne har sex, humor, samliv, drama og en herlig stemning. Særdeles lite politisk korrekt, men dette er syv sesonger med David Duchovny som Hank Moody. Han er en forfatter med historisk suksess, og stor apetitt på damer. Det skal kombineres med å være far og være forelsket i eksen.

Twin Peaks

Dette er en av de skumleste seriene som er laget, og du kan se både den nye og den gamle her. Veldig rar, veldig skummel og veldig spennende. Klart anbefalt for alle som liker spenningsserier.

Boardwalk Empire

Fem sesonger med Atlantic City og gangsterne der. Dette er historien om en by hvor loven alltid hadde to sider, og hvor makt og penger bestemte alt. Meget god serie med Steve Buscemi i den mest sentrale rollen.

Curb Your Enthusiasm

Seinfeld ble laget av Jerry Seinfeld og Larry David. Denne serien følger Larry David på semidokumentarisk vis. Det blir hysterisk morsomt i 9 sesonger.

Entourage

Dette er tyggegummi-TV på sitt beste. Enkel underholdning med mye humor, litt drama og noe spenning. Åtte sesonger du ikke vil kjede deg av. Ari! (Du skjønner den med en gang du ser den).

The Wire

En legendarisk serie som er kanskje den råeste og mest ekte politiserien som er laget. Finnes i en remasterversjon med bedre lyd og bilde. Fem sterke sesonger. Se den!

Rome

Det er bare to sesonger av denne historiske serien, men det er to sterke sesonger med mye drama og historie (og sex).

Sharp Objects

Miniserie som er vond å se på, men det er godt ment. En veldig, veldig sterk serie. NB! Se den helt ferdig. Til etter rulletekstene.

Todd McFarlane's Spawn

Dette er noe helt annet. En tegnefilmserie for voksne med en superhelt som ikke er superhelt. En kamp mellom himmel og helvete. I hvert fall noe helt annerledes.

PS! Da har vi ikke tatt med de tre beste seriene du kan strømme: Game of Thrones, Westworld og The Handmaid's Tale. Du finner selvfølgelig de også på HBO Nordic.

Kommentarer til denne saken