For omtrent et år siden kunne den svenske realitystjernen og milliardæren Anna Anka (47) røpe at hun hadde funnet lykken på ny med den 20 år yngre David Johansson (27).

Nå ser det ut til at lykken smiler igjen for Anka. Til den svenske avisen Aftonbladet kan 47-åringen nemlig røpe at duoen er blitt forlovet.

- Først og fremst har David og jeg bestemt oss for å gifte oss, sier hun til avisen.

Den gledelige nyheten delte Anka også på sin private Instagram-profil torsdag.

- Jeg er i ekstase, skriver hun til bildet.

Foreløpig har det nyforlovede paret valgt å holde bryllupsdatoen for seg selv.

- Bryllupsplanleggingen er i gang for fullt, men datoen for når bryllupet vil finne sted holder vi for oss selv en stund til, sier hun til Aftonbladet.

Forelsket

Nyheten om at Anka hadde funnet kjærligheten med den mystiske David Johansson ble allerede kjent i 2017. Den gang valgte realitystjernen å holde identiteten til Johansson skjult.

- Det er hemmelig. Men han er svensk og vi har det fint. Han er en kjempesnill og trivelig fyr, sa hun til den svenske avisen Expressen den gang.

- Jeg er lei av de gamle mennene, så jeg får gå etter de unge karene. Jeg kjenner at jeg har fått livet mitt tilbake, la hun til.

Gift to ganger tidligere

Forlovelsen med David Johansson, er Anna Ankas tredje forlovelse.

Bak seg har 47-åringen to ekteskap. Louis Yeager som hun var gift med i en måneds tid, og Paul Anka (77) som hun var gift med fra 2008 til 2008.

Skilsmissene har imidlertid ikke gått rolig for seg, der en bitter kamp om omsorgsrett har stått sentralt. I juli 2017 ble det kjent at Anka mistet omsorgsretten for sønnen Ethan, som hun har sammen med Paul Anka.

Anna Anka har også datteren Elli, som hun har sammen Louis Yeager. I 2015 mistet hun omsorgsretten for datteren.

I et intervju med det svenske ukebladet Hänt i desember fortalte Anka at hun ikke hadde sett datteren på fire år.

- Jeg slapp henne av ved skolen, og ga henne et kyss og en klem. Jeg fortalte hvor høyt jeg elsket henne. Da visste jeg ikke at det var den siste dagen vi hadde sammen, uttalte hun.