I april i fjor ble det kjent at den polsk-svenske modellen Anna Anka (47) skulle gjøre comeback i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» - TV-serien som først gjorde henne berømt.

I sesongen som har vært, bemerket 47-åringen seg godt med sin direkte tale og krasse munnbruk. Flere ganger skapte hun overskrifter ved å skjelle ut de andre Hollywood-fruene.

Comebacket skulle imidlertid vise seg å være kort.

Ifølge den svenske avisen Expressen, vil ikke 47-åringen være å se på skjermen i en eventuell kommende sesong av den populære serien.

- Ble ikke enige

Ifølge Anna Anka handler besluttingen om uoverensstemmelser mellom hun og svenske TV3, som sender realityserien.

- Vi sto hverandre nære, men enkelte detaljer gjør at vi dessverre ikke klarte å bli enige denne gang. Sånn kan det gå. Sånn er livet... og forhandlinger, skriver Anna Anka i en tekstmelding til avisen.

For Ankas del betyr imidlertid dette ikke slutten på hennes TV-karriere. Hun håper nå på andre jobbmuligheter.

- Jeg ønsker naturligvis programmet og kanalen lykke til videre. Samtidig innebærer dette at jeg har mer tid til overs for andre spennende oppdrag fra Sverige, skriver hun videre.

Ikke snakket sammen

Susanne Nylén, pressesjef for Nordic entertainment group, som produserer «Svenske Hollywoodfruer», holder seg svært hemmelighetsfull om kommende sesonger av den populære serien.

- Vi har ikke snakket noe om en eventuell ny sesong av «Svenske Hollywoodfruer», eller hvem som er med eller ikke er med, sier hun til Expressen.

Livet smiler

Ny sesong av Hollywoodfruer eller ei - det ser tilsynelatende ut til at Anna Anka er svært lykkelig om dagen.

Forrige uken ble det kjent at 47-åringen har forlovet seg med sin 20 år yngre kjæreste.

- Først og fremst har David og jeg bestemt oss for å gifte oss, avslørte hun til den svenske avisen Aftonbladet.

Den gledelige nyheten delte Anka også på sin private Instagram-profil torsdag.

- Jeg er i ekstase, skrev hun til bildet.

Når bryllupet vil finne sted er foreløpig ukjent.

- Bryllupsplanleggingen er i gang for fullt, men datoen for når bryllupet vil finne sted holder vi for oss selv en stund til, uttalte hun til Aftonbladet.