Gå til sidens hovedinnhold

Ble frastjålet mobil og hacket: - Hadde nakenbilder på mobilen

«Paradise Hotel»-Lea:

«Paradise Hotel»-deltaker Lea Vik mener tyvene stjal fra feil person.

Det var stor jubel blant «Paradise Hotel»-fansen da nok en sesong av den populære realityserien endelig var klar til visning forrige mandag.

Det hele ble feiret med en stor premierefest for deltakerne i Oslo, der Nettavisen møtte flere av årets deltakere. Blant dem Lea Vik (25), som allerede i første episode klinte til på skjermen.

Les også

Deltaker sjekket inn på «Paradise Hotel» med uriktig navn og alder

For 25-åringen endte imidlertid festen på et helt annet vis enn hun hadde håpet på.

Vik, som kommer fra Vest-Agder, hadde tatt inn på hotell for natten. Men da kvelden omsider var omme, og neste stopp var hotellsengen, oppdaget 25-åringen at hun manglet både mobil og lommebok.

Ble hacket

Kort etter oppdaget Vik at uvedkommende etter alt å dømme hadde kommet seg inn på telefonen hennes, da hun hadde blitt logget av fra alle sine kontoer i sosiale medier. Passordet på alle applikasjonene, inkludert mailen hennes, var blitt endret, og hun hadde også blitt trukket penger for fire coca colaer.

Til Nettavisen forteller Vik at hun fikk sporet opp telefonen sin gjennom app-funksjonen «Find my iPhone». Sist sted den ble sett var i Bergen, ifølge Vik.

Les også

Disse 10 «Paradise Hotel»-videoene glemmer vi ikke

Likevel er det ikke det materielle aspektet ved tyveriet 25-åringen bryr seg mest om. På de frastjålne bankkortene var det ikke mye penger, og telefonen er forsikret med «idiotforsikring».

- Men det ligger mye private bilder og informasjon på den, forteller Vik, som nå har anmeldt forholdet.

- De finner nok mange nakenbilder

Ifølge Vik har tyvene stjålet fra helt feil person.

- Om de finner et nakenbilde de har lyst til å legge ut, så for all del - det er bare å dele «nudes», sier Vik.

- Det ligger flust av dem ute på Instagram-profilen min fra før. Om de vil avsløre at jeg er i et forhold, så avslørte jeg det selv tidligere den dagen, fortsetter hun.

Les også

«Paradise»-Lea Vik bekrefter kjæreste: - Ikke morsomt for ham å se på

Ifølge Vik er det ingenting hun er redd for at skal komme ut.

- De finner nok veldig mye kjedelige ting som regninger, selfies, kleine bilder fra fylla, kyssebilder med kjæresten og selvfølgelig store mengder med nakenbilder. Men jeg tenker kjør på, de har stjålet fra feil person. Jeg har delt alt allerede, sier hun.

Ønsker å utfordre

Lea Vik er ikke kjent for å gå stille i dørene. Vik, som jobber som modell, kommer fra et lite tettsted der hun er vandt med at «alle snakker med alle».

I et tidligere intervju med Nettavisen fortalte hun at målet med deltakelsen i «Paradise Hotel» er å provosere og utfordre noen av de fordommene hun møter hjemme på bygda.

- Jeg er fra et lite sted, og det blir fort slik at alle prater om alle, og alle legger seg opp i alt du gjør. Rammene du forholder deg til er ganske små, og det er veldig lett å stikke seg ut. Derfor er jeg her nå, for å utfordre det bildet litt, og vise andre at de ikke kan bestemme hva jeg skal gjøre med livet mitt. Om jeg har lyst til å ha sex på tv, så gjør jeg det, sa hun den gang.

Les også

«Paradise Hotel»-Walid: - Har brukt 200.000 kroner på klær før oppholdet

Emily Ratajkowski: - Du kan se på nakenbildene mine med god samvittighet
Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken