*Nettavisen* Nyheter.

Britisk reality-kjendis funnet død: Nå er dødsårsaken klar

FUNNET DØD: «Love Island»-stjernen Mike Thalassitis ble funnet død. Nå er årsaken klar. Foto: Ian West (Pa Photos)

Ble funnet død i parken der han lekte som barn.

17.03.19 20:51

Politiet har bekreftet at realitykjendisen Mike Thalassitis, kjent fra «Love Island», tok sitt eget liv. Mike Thalassitis ble bare 26 år gammel.

En talsperson fra Metropolitan Police Service (Met) bekreftet at politiet hadde blitt sendt til en park i Nord-London lørdag morgen, etter å ha mottatt rapporter om et dødsfall.

- På dette tidlige tidspunktet blir ikke dødsfallet behandlet som mistenksomt. Mannens nærmeste har blitt informert. En sak vil bli opprettet for rettsmedisineren, forteller talspersonen.

Ifølge Daily Mirror skal Thalassitis ha blitt funnet i den samme parken han selv lekte i som liten.

- Psykiske lidelser er en seriøs sykdom

Klikk på bildet for å forstørre.

I SORG: Montana Brown ber folk ta mental helse på alvor etter at «Love Island»-vennen Mike Thalassitis begikk selvmord. Foto: Doug Peters (Pa Photos)

Thalassitis felles «Love Island»-kollega, Montana Brown, har sendt sine hyllester til den avdøde vennen og bruker nå Twitter til å spre budskapet om viktigheten av mental helse.

- Psyiske lidelser er en seriøs sykdom. Jeg sitter sammenkrøket på sengen min og prøver å begripe hvorfor Mike gjorde dette? Hvorfor han ikke sa noen ting. Hvorfor han trodde at dette var den eneste veien ut, skriver hun.

- Jeg er så utrolig forvirret. Jeg føler meg så trist, jeg er så lei meg for at jeg ikke gjorde mer, kjære. Savner deg masse.

- Det plager meg

Brown har også postet et bilde på Instagram med en lang tekst om hennes frustrasjon for at verden ikke visste hvem Thalassitis egentlig var.

Der avslører hun at hennes avdøde venn nylig hadde startet å lese selvhjelp-boken «The Magic».

- Det plager meg at du var så misforstått, skriver hun.

Thalassitis var med på tredje sesong av reality-serien «Love Island» i 2017, og etter det var han også med i «Celebs Go Dating» i 2018.

Før reality-karrieren var han fotballspiller og hadde flere kamper for det kypriotiske U19-landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.