Det til sammen seks uker lange oppholdet på Torpet Kjendis og Farmen Kjendis inspirerte Carina Dahl til å skrive en ny låt - på trøndersk.

Teksten skrev hun inne på gården, og den handler om å leve i nuet.

- Sangen heter «Du og Æ» (Apple Music, Spotify), og jeg vil få fram hvor viktig det er å være til stede i øyeblikket med den du er sammen med, forklarer Dahl til Nettavisen.

Hun forteller at hun selv bruker mobilen svært mye, og inne på Torpet og Farmen måtte hun klare seg uten sosiale medier.

- Jeg er ekstrem, og kan jo ikke engang stå i heisen på vei til leiligheten uten å ta opp mobilen, forklarer hun.

Selvgående dame

Coverlåten «Despacito», som Dahl ga ut sammen med Adrian Jørgensen i fjor, har 2,5 millioner strømninger på Spotify.

- Vi traff en nerve da vi gjorde den på trøndersk, og det ga mersmak. Jeg merket at jeg kom litt hjem, sier hun, og håper også den nye låten slår an.

Det er ikke helt tilfeldig at den nye låten slippes på kvinnedagen.

- Jeg er ganske selvgående og hardtarbeidende dame, så det passer bra på kvinnedagen. Men jeg tror jeg kan skremme bort menn ved at jeg er så selvstendig og selvgående, sier hun.

Dahl er en allsidig dame og har gjort mye forskjellig gjennom karrieren. Hun har vært modell og deltatt i flere reality-programmer, som «Big Brother», «Masterchef», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», og nå «Farmen Kjendis».

Samtidig har hun satset på musikk, og har gitt ut flere låter. Forrige lørdag var hun i finalen av «Melodi Grand Prix», hvor hun deltok med låten «Hold Me Down» .

- Låten jeg fremførte under MGP hadde nok passet bedre på kvinnedagen, siden den handler om at du ikke skal la noe holde deg tilbake, sier hun.

Puppeglipp på TV

Selv om Carina Dahl har vært aktuell med både musikk og som realitydeltaker, har det vært en del kroppsfokus.

Selv under Farmen Kjendis klarte medier å snappe opp at litt av puppen til Dahl syntes gjennom armhullet på nattskjorten hennes.

- Det er ikke så heldig at det klippet ble trukket fram, og jeg skulle gjerne sett at det gikk forbi i stillhet. Jeg tenkte jo ikke på noe sånt under Farmen, sier hun til Nettavisen.

Hun mener det kan bli for mye kroppsfokus, men selv tar hun det ikke så tungt.

- Det blir jo full ståhei når man ser pupp i 2019. Det er andre ting det burde vært ståhei for i stedet. Kropp er jo det mest naturlige som finnes, og jeg synes kropp er topp og tar meg selv ganske uhøytidelig, sier hun.

Lanserer egen bikinikolleksjon

Selv om hun synes det til tider kan være for mye kroppsfokus i samfunnet, er hun selv glad i å ha en godt trent kropp som hun føler seg vel i.

Hun synes det er ekstra greit å føle seg godt trent når hun nå lanserer en egen bikinikolleksjon.

- Denne uken er jeg i Spania på fotoshoot for bikinikolleksjonen som jeg lanserer i midten av april, forteller hun til Nettavisen.

Under en slik fotoshoot tenker hun også på hvordan hun ser ut.

- Jeg har det best når jeg føler meg trent og har stram kropp. Men jeg trener mest for å være sunn og frisk, og kunne gjennomføre konserter, forklarer hun, som opptrer under Trønderfestivalen på Gran Canaria denne uken.

- Ganske rått

Selv om både Carina selv og mediene har litt fokus på kropp, bar oppholdet på Farmen preg av mer enn bare puppeglipp. Farmen Kjendis og Torpet Kjendis ble en opplevelse for livet for trondheimsjenta.

- Jeg føler meg heldig som har fått lov til å være med. Det har vært litt av en reise, men det var knallhardt både fysisk og psykisk, innrømmer hun overfor Nettavisen.

Det hun savnet aller mest var velværeprodukter som shampo og deodorant, som kunne gjort at hun følte seg mer vel.

- Men samtidig så er det rart å se hvor fort man tilpasser seg. Plutselig er du 100 år tilbake i tid uten strøm og uten noe. Det er en sinnssyk overgang, men det ble jo raskt helt naturlig å gå ned til brønnen for å hente vann hver morgen, forteller hun.

Onsdag fikk vi se at Dahl sikret seg en plass i semifinalen av Farmen Kjendis, og alle guttene ble slått ut.

- Det er ganske rått. Vi fikk det virkelig som vi planla, sier hun.