*Nettavisen* Nyheter.

Dette bildet eksploderer på internett

Quentin Tarantino med ny film:

View this post on Instagram

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Over en million likerklikk på en time.

18.03.19 16:03

Den Oscar-vinnende filmregissøren Quentin Tarantino (55), som står bak en rekke ikoniske filmer som «Pulp Fiction», «Kill Bill»-triologien og «Jackie Brown», kommer med ny film.

Skuespillere som blant andre Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie og Dakota Fanning blir å se i den nye filmen som har fått tittelen «Once Upon a Time in Hollywood».

Ifølge People var i utgangspunktet skuespiller Luke Perry, som døde tidligere denne måneden, også med i rekken av kjente skuespillere som skal fronte den nye filmen.

Etter at førstnevnte delte nyheten over sin Instagram-profil, har coveret på filmen fått over en million likerklikk på en drøy time.

At Tarantinos nye film vekker stor oppsikt, er i grunn ikke så rart. Sjeldent kommer stjerneregissøren med en ny film, og når han først gjør det har det alltid blitt en suksess.

«The Hateful Eight» var Tarantinos siste film. Den kom ut i 2015 og vant hele fem priser, deriblant en Oscar og en Golden Globe.

«Once Upon a Time in Hollywood» har premiere i Norge 23. august 2019.

Tarantino selv har delt en flere bilder fra og tilknyttet filmen på Instagram, blant annet denne bildeserien av skuespiller og modell Sharon Tate:

Tate var gift med regissør Roman Polanski, og ble drept på svært bestialsk vis av tre medlemmer av den såkalte Manson-familien, ledet av den beryktede Charles Manson.

Tate var gravid i åttende måned da hun ble drept. Vi antar at scenen blir svært eksplisitt i Tarantinos film.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.