Forrige uke poserte Petter Stordalen (56) smilende på den røde løperen i forbindelse med åpningen av Stordalens nye hotell «The Hub».

Med seg hadde han med kona Gunhild Stordalen (40) og datteren Emilie Stordalen (27). Sammen med trioen dukket også en ukjent mann opp ved Emilies side.

Til VG Helg avslører Emilie Stordalen at den mystiske mannen er milliardærarvingens nye kjæreste.

Ifølge avisen er er det en svensk låtskriver og sanger som har kapret 27-åringens hjerte. De to skal ha møttes for syv år siden da Emilie Stordalen jobbet som stuepike på Stordalen-hotellet «The Thief».

Selv jobber svenske Jens Bredberg som markedssjef på The Thief.

- Det er litt klisjé at jeg fant meg en i selskapet, da, sier Emilie Stordalen til avisen.

Petter Stordalen: - Skal sikre neste generasjon

Noen år etter første møte, med litt av-og-på romantikk, falt til slutt Bredberg og Emilie Stordalen for hverandre.

Når det kommer til hva Petter Stordalen tenker om datterens nye flamme, er han klar i sin tale:

- Dette er han som skal sikre neste generasjon! Det er et enormt press på Jens her. Jeg har jo sagt at alt det beste utenom barna, det har jeg fra Sverige – hunden min, alle hotellene og ikke minst min kommende svigersønn, sier Petter ut til avisen.

Arvinger

Emilie Stordalen, og søsknene Henrik (24) og Jakob Anker Stordalen (21) har gjennom oppveksten blitt mer eller mindre skjermet fra offentlighetens søkelys.

Da det i fjor ble kjent at de tok over ansvaret for familieformuen, ble søkelyset rettet mot de tre millardærarvingene i mye større grad.

- (..) Jeg føler meg veldig ydmyk og overveldet på en gang. Det er så store verdier at jeg nesten ikke kan ta det inn over meg. Store verdier er en ting, men det jeg følte først og fremst på da jeg signerte, var det store og tunge ansvaret vi har i forhold til at vi skal være så mye mer enn bare et hotellselskap, forteller Emilie Stordalen til avisen.

Idag jobber Emilie Stordalen som konstituert markedssjef ved det nyoppstartede hotellet «The Hub».