Henrik Beyer, Thea Gudmundsen og Zeinab Al-Yasseri måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»

- Du har svikta ham rett ut, sier en tårevåt Walid Almasri under parseremonien.

Det har vært en dramatisk første uke for deltakerne inne på «Paradise Hotel». Allerede første dagen var det full krangel, og Lea Vik sørget for de første intime scenene i årets sesong sammen med Floyd Olsen.

Dagen etterpå fulgte Floyd opp med å knuse kula i troskapstesten, og dermed sette sitt eget lag i fare. Onsdag sjokkerte Robin alle de andre deltakerne med å tatovere «Paradise»-logoen på kroppen, og dermed redde hele sitt lag trygt gjennom den første parseremonien.

Under kveldens parseremoni var det hele tre deltakere som måtte sjekke ut av hotellet, og takke for seg. Det skjedde imidlertid ikke uten en del dramatikk.

Se dramaet som utspilte seg før seremonien i videoen øverst i saken!

Til slutt ble det Thea Gudmundsen (21), Henrik Beyer (21) og Zeinab Al-Yasseri (19) som måtte pakke koffertene.

- Det var trist å ryke ut, men måten jeg røk ut på var grei. Jeg hadde kontroll over egen skjebne. Jeg hadde selv valgt å ikke ta utfordringene som kunne reddet oss, og derfor føltes det greit. Jeg tok det overraskende bra fordi jeg var så forberedt på det verste før jeg dro inn. Dette er noe jeg har lært fra min far, sier Thea til Nettavisen.

Henrik forteller at han så avgjørelsen komme i samme øyeblikk som Tea Kristine Broholm (22) ble tildelt en sitteplass i seremonien. Det verste med utgangen var å bli sviktet av sin egen partner, og at han måtte ta farvel med Walid, forteller han.

- Jeg ble veldig skuffet over Thea sine handlinger, og at hun hadde sagt til Mario at hun ville byttet meg ut med hvem som helst, men alt i alt skjønner jeg det godt. Vi passet ikke så godt sammen. Hun hadde ikke like mye energi som meg, og vi hadde heller ikke samme humor. Det som var verst var helt klart å ta farvel med Walid, sier Henrik til Nettavisen.

Zeinab har ikke svart på Nettavisens henvendelser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Paradise Hotel

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag