En jaguar gikk til angrep på en kvinne som klatret opp på innhegningen den befant seg i, i dyrehagen Wildlife World Zoo nær byen Pheonix i USA, melder The Guardian.

En video fra hendelsen viser kvinnen mens hun ligger på bakken utenfor buret, med et åpent og stort sår på armen, etter at jaguaren har satt klørne i henne.

Ville ta bilde

Angrepet skal ha skjedd lørdag 9. mars, etter at kvinnen bestemte seg for å ta et bilde med det store kattedyret.

- Hun ville ta et bilde med jaguaren, og kom nært nok til at katten fikk tak i armen hennes, forklarer Shawn Gilleland, en talsperson som brannvesenet som rykket ut til ulykken.

Adam Wilkerson var en gjestene i dyrehagen, og til stede da angrepet skjedde.

- Jeg hørte denne unge kvinnen som ropte etter hjelp, og så at jaguaren hadde labbene langt utenfor buret, og hadde fått et grep med klørne inn i huden hennes, sier han til Fox 10.

Deretter reagerte Wilkersons mor instinktivt ved å dyrre en vannflaske inn i buret for å distrahere jaguaren. Det førte til at kvinnen kunne trekke seg unna, og jaguaren begynte å bite på vannflasken i stedet.

Blir ikke avlivet

Dyrehagen bekrefter at jaguaren som angrep ikke vil bli avlivet. Jaguaren forlot aldri buret sitt, og dyrehagen har allerede satt i gang en etterforskning for å kartlegge hvordan dette kunne skje.

Kristy Morcom, en talsperson for dyrehagen, forteller til Fox 10 at de har en barriere et par meter fra gjerdet til jaguaren, for å unngå at publikum kommer for nær rovdyret.

- Her må hun ha klatret. Dette er ikke lett å få til. Dette er ville dyr, og de barrierene er plassert der for en grunn, sier Morcom.

Kvinnen som ble angrepet har fått behandling ved sykehuset, og kom senere tilbake til dyrehagen for å unnskylde for hendelsen.