*Nettavisen* Nyheter.

Nå selger «Funkygine» og mannen leiligheten i Oslo

Jørgine Massa Vasstrand

SELGER LEILIGHETEN: Ekteparet Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli selger leiligheten, kort tid etter de tapte kampen om skjeggkre-erstatning. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

- Vi skal ikke bo i Oslo lenger, skriver Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand på bloggen sin.

14.03.19 10:49

De siste ukene har toppbloggeren Jørgine Massa Vasstrand (29), kjent under aliaset «Funkygine», og ektemannen og fotballspilleren Morten Sundli (28) kjempet en hard kamp i retten om prisavslag og erstatning etter å ha kjøpt en leilighet med skjeggkre.

I slutten av februar ble det kjent at ekteparet tapte rettsaken mot den tidligere boligeieren, og måtte betale store summer for saksomkostninger.

Nå selger Vasstrand og Sundli leiligheten som ligger på Torshov i Oslo, skriver «Funkygine» på egen blogg.

Kjøpt seg hus

Boligsalget kommer ikke som en overraskelse for de som har fulgt ekteparet gjennom Vasstrands blogg.

I mai i fjor kunne hun avsløre at familien på fem hadde kjøpt seg et hus i Jessheim.

Om Vasstrand er redd for at mediedekningen av skjeggkre-saken kan påvirke salget av leiligheten de nå skal selge, ønsker ikke Vasstrand å kommentere overfor Nettavisen.

Saken fortsetter nedenfor.

Klikk på bildet for å forstørre.

I RETTEN: Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli i Oslo tingrett i februar. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Større plass

I sommer opplevde Vasstrand og Sundli å bli foreldre sammen for første gang, til lille Milano. Fra tidligere ekteskap har Vasstrand de to barna Filippa og Sokrates.

En av hovedgrunnene til at familien ønsker å flytte er ønske om større plass, som familien kan boltre seg på.

- For selv om Oslo er helt fantastisk på slike dager, kjente jeg at en deilig hage uten innsyn hadde vært nydelig. (...) Foreløpig er Akerselva hagen vår, men den deler vi jo med ganske mange, skrev hun på bloggen i mai.

Det var i mai 2017 ekteparet flyttet inn i leiligheten på Torshov. På bloggen skriver Vasstrand at de ser frem til å flytte på seg.

Fakta

Dette er skjeggkre

- Nå venter nye eventyr på Jessheim. I helt nytt hus, med hage og stor garasje og med mer enn nok plass til både oss og alt besøket vårt, skriver hun.

Når Vasstrand og familien flytter ut av Oslo er foreløpig ukjent. Ifølge Finn-annonsen er det visning på leiligheten de ønsker å selge allerede til helgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag