- Jeg hadde ikke regnet med å fotografere nakne ungdommer for National Geographic da jeg skulle utforske hvordan millenniumsgenerasjonen bruker nasjonalparkene.

- Men etter å ha fått tilsendt dusinvis av bilder fra folk med rumpa til kameraet i fantastiske landskap, som inviterte meg til å bli med på tur, skjønte jeg at dette var et instagramfenomen verdt å utforske.

Det skriver fotograf Corey Arnold på Instagram i forbindelse med publisering av fotoreportasjen "Can the Selfie Generation Unplug and Get Into Parks?".

Fenomenet som billedliggjorde seg i innboksen til Arnold er bevegelsen #getyourassintonature - en parallell til det norske fenomenet #naking.

Den unge mannen bak er fotograf og student Aidan Weltner fra natur- og fjelldelstaten Montana i USA. Han startet kontoen @getyourassintonature som i løpet av sommeren nesten har tredoblet antall følgere, fra 27.000 i mars til 76.000 i oktober.

Til nettsiden attn: forteller Weltner at han håper profilen kan hjelpe folk til å se annerledes på sin nakne kropp.

- Alle i verden, bortsett fra noen få unntak, har en rumpe. Jeg tenkte på alle de sosiale problemene vi har, og hvordan de kan imøtekommes ved å komme seg ut i naturen og kle av seg.

Han oppfordrer alle over 18 år (og som oppfyller disse kravene) til å sende inn bilder.

Målet er å forandre hvordan vi forholder oss til nakenhet.

Det skorter ikke på bidrag. Weltner får tilsendt så mange at han nå bare publiserer bilder som kommer med en eksepsjonell historie for å sikre at det er et større poeng med bildene enn bare "Oi, se! En rumpe i naturen".

Nedenfor finner du en del bilder av rumper i naturen mennesker som får oss til å huske hvor storslått naturen er, og at hver og en av oss bare er et ubetydelig sandkorn på universets strand: