Tre av profilene som nå er «Ragnarok»-aktuelle er kjent fra «Skam»-universet. Det er David Stakston, Herman Tømmeraas og Theresa Frostad Eggesbø.

Også Emma Bones, kjent for sin rolle i serien «Heimebane», er på plass – og i en annen rolle finner vi Jonas Strand Gravli, kjent fra Netflix-filmen «22. juli».

«Ragnarok» beskrives som «et oppvekstdrama bygget rundt norrøn mytologi, men med en ny og overraskende tvist». Selv om rammen for innspillingen er høyst reelle Odda, er det ei fiktiv bygd, ved navn Edda, det handler om i serien. Serienytt har tidligere presentert serien slik:

«En moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi, med handlingen satt til en videregående skole».

Smeltende poler, varme vintre og ekstrem nedbør spiller også inn i denne fortellingen – der vi nærmer oss et nytt Ragnarok.

Det skal være seks episoder på tegnebrettet i det som blir en norskspråklig serie. Og ved siden av nevnte lag med unge skuespillere, så finner vi en rekke etablerte kjenninger i andre roller:

Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Line Verndal, Fridtjov Såheim, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson er nemlig også med på serie-moroa.

Det danske produksjonsselskapet SAM Productions står bak innspillingen som, dersom alt går etter planen, resulterer i en serie som lander på skjermene via Netflix i 2020.