Gå til sidens hovedinnhold

«Paradise»-Lea Vik bekrefter kjæreste: - Ikke morsomt for ham å se på

«Paradise Hotel» 2019:

Kjæresten er ni år yngre enn «kravet».

Mandag er det premiere for den ellevte sesongen av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel».

Nok en gang er 12 festklare deltakere sendt ned til Mexico for å konkurrere om å holde seg lengst mulig på hotellet. Etter tidligere sesonger å dømme, kan seerne vente seg alt fra krangling, fyll og romanse - og allerede i første episode kan årets deltakere huke av på alle de ovennevnte forventninger.

Les også

Her er årets Paradise Hotel-deltakere

Blant dem er 25 år gamle Lea Vik fra Vest-Agder, som finner en god tone med en av de andre Paradise-deltakerne. Etter noen timer inne på hotellet, og et par drinker innabords, deler de to til slutt mer enn bare et flørtene blikk med hverandre.

Har kjæreste

Det flere imidlertid ikke vet er at Vik på dette tidspunktet allerede hadde en gryende romanse på gang hjemme i Norge.

Når Nettavisen møter 25-åringen på premierefesten til «Paradise Hotel» mandag kveld, bekrefter hun at hun er i et forhold med 19 år gamle André Igland. Til Nettavisen forteller hun at de to ikke hadde noe forhold da hun kom inn på hotellet, selv om de møttes før Lea dro til Mexico.

De hadde da bestemt seg for at de kunne ha sex med hvem de ville mens hun var på hotellet.

- Hvordan er det for ham å se deg kline med andre på TV?

- Det er sikkert ikke morsomt for ham å se, men vi hadde begge den samme friheten mens jeg var der nede. Han har gjort sitt han også, så han har ikke noe han skulle sagt, svarer Lea, men legger til:

- Han blir nok litt sjalu.

Ni år yngre enn «kravet»

Før hun sjekket inn på hotellet, understreket Lea at «ekte mannfolk» måtte være minst 28 år gamle. Selv er hun 24 år gammel, mens kjæresten André er 19.

Det gjorde at han ikke slapp inn på premierefesten i Storgata 26 i Oslo, der aldersgrensen er 20 år.

Utsagnet bryr hun seg imidlertid lite om nå.

- Han er en skikkelig mann. Han kan å skru på bil, og ta ut av oppvaskmaskinen. Det er mer enn mange andre menn kan, sier Lea.

Vik har ikke forsøkt å holde Igland skjult for sine følgere i sosiale medier. Stadig deler turtelduene bilder av hverandre på Instagram.

Les også

Disse 10 «Paradise Hotel»-videoene glemmer vi ikke

Kommentarer til denne saken