Gå til sidens hovedinnhold

«Paradise»-Sofie Karlstad om kjæresteryktene: - Jeg må vel velge til slutt

«Paradise Hotel» 2019:

Sofie Karlstad snakker ut om romanseryktene.

Under finalefesten til «Farmen Kjendis» forrige uke, overrasket «Farmen Kjendis»-deltakeren og den tidligere «Paradise Hotel»-stjernen Erik Anders Sæter (22) stort, da han troppet opp med det Dagbladet omtalte som «en ny flamme» foran et ivrig pressekorps.

Sæters utkårede, Sofie Karlstad (21), vakte stor interesse blant fansen. Hun er en av deltakerne som er med i årets sesong av «Paradise Hotel».

Da Nettavisen møtte den 21 år gamle finnmarkingen på premierefesten til den skandaleombruste serien, ga hun et helt annet bilde av romanseryktene som har svirret de siste dagene.

- Det er mye kjæresterykter ute å går. Både med Andreas, Erik og Mario (Andreas «Tix» Haukeland, Erik Anders Sæter og Mario Riera, journ. anm.), sier Karlstad.

Se hele intervjuet øverst i saken!

Om hvorvidt noen av ryktene stemmer, er Karlstad noe hemmelighetsfull rundt.

- Dere får vente å se, da! sier hun og ler.

Mye romantikk

At det oppstår god musikk blant deltakerne i årets sesong av «Paradise Hotel», er det ingen tvil om.

Blant dem 25 år gamle Lea Vik fra Vest-Agder og som allerede i første episode fant en god tone med 22 år gamle Floyd Olsen fra Akershus.

Etter et par drinker innabords, delte de to til slutt mer enn bare et flørtene blikk med hverandre, og seansen ble sesongens første klinings blant deltakerne.

Nå som de er kommet hjem til Norge igjen, har ting imidlertid snudd.

Fått seg kjæreste

Under premierefesten til «Paradise Hotel» kunne Vik avsløre til Nettavisen at hun i dag har fått seg en kjæreste, som ikke er med på «Paradise Hotel».

Mannen som har kapret hjertet til 25-åringen er 19 år gamle André Igland. Han var imidlertid ikke tilstede på festen, da han er for ung til å komme inn på utestedet som premierefesten ble holdt.

- Han er en skikkelig mann. Han kan å skru på bil, og ta ut av oppvaskmaskinen. Det er mer enn mange andre menn kan, hadde Vik å si om sin nye forelskelse.

Før hun sjekket inn på skandalehotellet hadde hun nemlig uttalt at mannen i hennes liv måtte være «ekte mannfolk» og helst ikke yngre en 28 år gammel.

Les også

Lea Vik (25) tar et oppgjør med snakk og rykter i hjembygda: - Vil jeg stille opp naken, så gjør jeg det

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken