Gå til sidens hovedinnhold

Røper fordeler i «71 grader nord»: - Det er vel det som måtte til for å få med kjendiser

«71 grader nord - Norges tøffteste kjendis»:

Jahn Ivar «Mini» Jacobsen avslører hva du ikke får se på TV.

Forrige uke var det premiere på den tiende sesongen av det populære realityprogrammet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Programmet, som skal være identisk likt det originale programmet «71 grader Nord«, skaper hvert år heftige spekulasjoner på om kjendisdeltakerne får samme behandling som vanlige deltakere av programmet.

Da det var duket for premiere av årets kjendisversjon, var det flere forventningsfulle kjendiser til stede på premierefesten i Oslo. Blant dem Thomas Alsgaard, Silje Norendal, Jahn Ivar «Mini» Jacobsen, Mia Gundersen, Niklas Baarli og Guro Fostervold Tvedten.

Les også

Silje Norendal røper store bryllupsplaner: - Vi er fortsatt like forelska

Uenigheter

Da Nettavisen stilte årets deltakere spørsmålet om de muligens hadde tilgang på noen goder seerne ikke får se på TV, var svarene noe varierende.

Se videointervjuene øverst i saken!

For mens Alsgaard, Norendal, Gundersen, Baarli og Fostervold Tvedten hevdet at de spilte etter de samme spillereglene som i originalversjonen, kom imidlertid Jacobsen med en helt annen versjon.

- Vi fikk jo telefon mellom etappene slik at vi kom oss på sosiale medier, fikk sjekket mail, og sånne ting. Det er mulig de må gjøre det for å få med seg kjendiser, fortalte den tidligere fotballkommentatoren, og fortsatte.

- Men når konkurranseklokken slo inn, forstod jeg det sånn at vi gjør det samme som andre deltakere.

- Ikke lettere i kjendisversjonen

Marianne Aambø, senior kommunikasjonsrådgiver i Discovery, som produserer «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hevder at årets kjendisdeltakere ikke får det noe lettere på tur enn andre deltakere som er med i originalversjonen.

Likevel kan hun bekrefte overfor Nettavisen at flere av deltakerne har fått tilgang på telefon under oppholdet.

- Kjendisversjonen av «71 grader nord» er ikke noe lettere enn originalversjonen. De blir sendt ut på like tunge og utfordrende turer, bærer sin egen sekk og sover i telt og under åpen himmel, ikke på hotell, med mindre hotellovernatting har vært en premiere i en konkurranse. Kjendisdeltakerne har forpliktelser de må følge opp underveis på turen og får tilgang til telefon mellom etapper, sier Aambø til nettavisen.

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» vises på TV torsdager 20.30 på TVNorge.

Les også

- Mine tanker om Vita ble gjort til skamme!

Kommentarer til denne saken