*Nettavisen* Nyheter.

Se og Hør: Skjelbreid med ny kjæreste - seks år etter bruddet

Liv Grete Skjelbreid:

NY KJÆRESTE: For snart seks år siden skilte NRK-programleder og tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid seg med Raphael Poirée. Nå skal hun ha funnet lykken igjen. Her er hun avbildet under skiskytter-VM i Kontiolahti 2015. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Ifølge Se og Hør skal den tidligere skiskytterstjernen Liv Grete Skjelbreid ha funnet lykken igjen.

19.03.19 16:27

Snart seks år er gått siden den tidligere skiskytterstjernen Liv Grete Skjelbreid (44) og den franske skitreneren Raphaël Porée (44) fortalte at de skulle separeres.

- For meg var det kjempetøft. Ryktene gikk jo i hytt og vær. Man kunne jo ikke bevege seg en plass uten at det var «din feil at man ble skilt», eller «din feil at man ble skilt», fortalte Skjelbreid under TV 2-programmet «Mer enn gull» i 2017.

Ny kjæreste

Etter flere tøffe år for den tidligere skiskytterstjernen ser det imidlertid ut til at 44-åringen har funnet lykken igjen. Det bekrefter Se og Hør.

Ifølge kjendismagasinet er det italienske Giacomo Tiraboschi, som jobber som skismører for det italienske skilandslaget, som har vunnet hjertet til Skjelbreid. De to skal ha vært venner i flere år, og tilbrakte tid sammen i Østersund forrige uke, der VM i skiskyting var i full.

Skjelbreid har de siste årene jobbet i NRK som programleder i sporten. I Østersund var hun på plass for å dekke VM-et.

Ifølge Se og Hør ble duoen observert en rekke ganger i Østersunds gater, der de leide hånd i hånd.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKILT: Raphael Poirée og Liv Grete Skjelbreid skilte lag i 2013. Her sammen i 2007 i Holmenkollen, der Raphael gikk sitt siste løp i verdenscupen.  Foto: NTB Scanpix

Barna er fokuset

Det var som nevnt i 2013 det ble kjent at Liv Grete Skjelbreid skulle skilles. Sammen har Skjelbreid og Porée fire barn sammen, som de i dag deler ansvaret for.

- Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie, sto det skrevet i en pressemelding signert paret, den gang.

Skjelbreid og Poirée møttes som aktive skiskyttere og giftet seg i 2000. Hva grunnen til skilsmissen bunnet i, er ikke kjent.

Etter skilsmissen har de to beholdt det gode vennskapet, og deres felles barn er blitt hovedfokuset for det tidligere ekteparet.

- Det er jo aldri hyggelig når sånt skjer, men jeg tror at vår fordel oppi en slik situasjon, til tross for at det hele opplevdes tøft for både ham og meg, er at vi har vært to toppidrettsutøvere. Vi brukte ikke veldig lang tid på å sette oss et mål. Når du ser på barna, så vet du hvor målet står, uttalte Skjelbreid under «Mer enn gull».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag