Nettavisen har samlet bilder som seks kjendiser - norske og internasjonale - har postet på Instagram-profilen sin, hvor de viser fram kroppskunsten sin.

John Carew

Tidligere fotballspiller, og nå skuespiller i den populære NRK-serien «Heimebane», John Carew har store synlige tatoveringer. Han har tatoveringer både nedover armene og på brystet.

Kristin Gjelsvik

Den norske bloggeren og tidligere Paradise Hotel-deltakeren Kristin Gjelsvik er en av de norske kjendisene med store tydelige tatoveringer. 32-åringen, som snart skal bli mamma, har tatoveringer oppover hele den ene armen.

Dennis Poppe

Også kjæresten Dennis Poppe, som hun nå venter barn med, har tatoveringer oppover den ene armen.

Poppe, som er kjent fra blant annet Paradise Hotel, har også tatoveringer bak på leggene. På et Instagram-bilde han postet etter en ferietur til USA vises tatoveringene:

Lady Gaga

Den amerikanske sangeren Lady Gaga, som er aktuell med filmen «A Star is Born» sammen med Bradley Cooper, har blant annet denne store rosen tatovert på ryggen sin:

Halle Berry

Den amerikanske skuespilleren Halle Berry, kjent fra blant annet filmen «X-Men», har også en stor tatovering på ryggen:

Henriette Lien

Tidligere programleder og «Hotel Cæsar»-skuespiller Henriette Lien har blitt yogalærer. Hun har merket kroppen for livet, med store tatoveringer som viser blant annet yogainteressen: