Gå til sidens hovedinnhold

Silje Norendal røper store bryllupsplaner: - Vi er fortsatt like forelska

- Det kommer til å bli en skikkelig stor fest.

I sommer valgte kjæresteparet, snowboardkjører Silje Norendal (25) og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (32), å ta forholdet et steg videre - etter nesten fem år som kjærester.

I juli kunne duoen avsløre at de hadde blitt forlovet.

- Forlovet meg akkurat med min beste venn, avslørte Norendal på Instagram den gang.

Store bryllupsplaner

Da Nettavisen møtte 25-åringen i forbindelse med premieren av TVNorge-suksessen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», kunne hun fortelle at de allerede er godt i gang med bryllupsplanleggingen.

- Jeg skal til Italia denne uken her for å se på et potensielt sted, så det blir veldig spennende, avsløre hun blant annet.

Se intervjuet øverst i saken!

Drømmemannen

Med både bryllupsplanlegging, en aktiv idrettskarriere og deltakelse i «71 grader nord», er det ikke til å stikke under en stol at hverdagen til Norendal er svært hektisk.

Les også

Thomas Alsgaard avslører sosial angst under «71 grader nord»: - Veldig skremmende

Likevel hevder snowboardstjernen at hun og Bonsaksen får den kjærestetiden de trenger, og at de er like forelsket nå som for litt over fem år siden.

Til Nettavisen hadde Norendal kun lovord og si om forloveden:

- Han er min beste venn, og kjenner meg bedre enn noen andre. Han er utrolig snill og morsom, og har alle de egenskapene som jeg har sett etter - og nå funnet, ler hun.

Tenker på barn

At Norendal har funnet sin drømmemann er det ingen tvil om, og planene for fremtiden er klare.

Med et bredt smil om munnen, røper Norendal at duoen allerede tenker på barn - men først vil hun gjøre seg ferdig på snøbrettet.

- Jeg har veldig lyst på barn på et tidspunkt, men akkurat nå så går det veldig bra på snøen, så jeg kommer til å fortsette med det en stund til. Jeg gleder meg veldig til det kapittelet, men det ligger noen år frem i tid, sier hun.

Les også

Silje Norendal og ishockey-kjæresten har forlovet seg

Les også

Se de uretusjerte bildene!

Kommentarer til denne saken