Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk hvilken kjendis «71 grader nord»-deltakerne tror er dårligst

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Mange har fordommer mot bloggere og influensere, og tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard er intet unntak. Han ble imidlertid svært overrasket over én av dem.

Torsdag er det premiere på den nye kjendisversjonen av «71 grader nord», og Nettavisen møtte flere av deltakerne på premierefesten denne uken. Vi spurte kjendisene hvem de tror ligger på bunnen av listen over hvem Nettavisen sine lesere tror vinner årets sesong.

Avstemmingen vi tar utgangspunkt i, ble publisert i august 2018 - etter at det ble kjent hvem som skal være med i denne sesongen.

Se videoen øverst i saken!

Les også

Thomas Alsgaard avslører sosial angst under «71 grader nord»: - Veldig skremmende

Overrasket over Vita

Thomas Alsgaard er én av årets deltakere, og sammen med blant annet Vita Mashadi - influenseren som er kjent fra TV-programmet «Vita og Wanda», har han dratt på turer i Norges flotte naturlandskap med kamera på slep.

- Hun overrasket altså. Råsterk fysisk, mentalt, og et konkurranseinstinkt av en annen verden. Steiki som hun leverte altså, sier Alsgaard til Nettavisen.

Les også

Vita Mashadi: - Jeg ble dratt med til legevakten for å ta angrepille

Mia på bunnen

Av 9302 stemmer fikk Mia Gundersen fikk færrest stemmer med sine 145, mens Thomas Alsgaard fikk flest - og fikk 4963 stemmer.

I toppen av listen, under Alsgaard, finner vi TV-profilen Ola-Conny Wallgren med 1352 stemmer og snowboardkjører Silje Norendal med 1284 stemmer.

I bunnen, like over Gundersen, finner vi komiker Yousef Hadaoui med 163 stemmer og Vita Mashadi med 181 stemmer.

Stem på hvem du tror vinner årets sesong av 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis:

Les også

Klare for «71 grader nord kjendis»: – Så skjedde det som ikke kunne skje

Kommentarer til denne saken