Det var på kvinnedagen at Kristin Gjelsvik publiserte en video på Instagram-storyen sin. Der kom hun med et kraftig stikk mot influensere, som er åpne om sine kroppskomplekser, men som de også har gjort noe med.

- Vi blir presentert for et kroppsideal som ikke går an å oppnå uten en form for kosmetisk behandling eller plastisk kirurgi. Så har vi influensere som ikke har noe problem med å snakke om komplekser de har og som de har gjort noe med, sa Gjelsvik.

- Nå er jeg lei, Sophie Elise

Det tolket Sophie Elise som et stikk til henne, og i sin egen podcast kom hun med et syrlig svar rettet mot Gjelsvik.

- Jeg fikk ikke helt med meg hva hun sa, hun er bergenser, var sur og hun er høygravid. Vær så snill og bruk tiden din på noe annet, sa Sophie Elise.

Gjelsvik reagerte sterkt på uttalelsen, og gikk kraftig ut i en videoblogg som ble postet 14. mars etter et blogginnlegg Sophie Elise publiserte 13. mars, hvor hun forteller leserne sine at hun har tatovert på hårstrå bak øret i hodebunnen. Det fikk Gjelsvik til å tenne på alle sylindere.

- Nå er jeg lei, Sophie Elise, av at du har fått lov til å være åpen om alle inngrepene dine i mange år uten at det blir slått ned på. Jeg har respektert deg som menneske og det bra du gjør, men jeg har fått nok av deg etter at du i ditt siste blogginnlegg forteller leserne dine om et annet kompleks: at hodebunnen din vises, sa Gjelsvik og la til:

- Du har gitt ut en bok som heter «Forbilde», og per dags dato vil jeg påstå at du er Norges desidert dårligste og farligste forbilde. Jeg blir skremt av at unge jenter ser opp til deg.

«Norges farligste forbilde»

Dette har tydeligvis toppbloggeren fått med seg, og på lørdag publiserte hun en Instagram-post som kan tolkes som et direkte svar på uttalelsen til Gjelsvik.

- God helg fra Norges farligste forbilde, skriver Sophie Elise.