Det melder flere amerikanske medier, som CNN, ABC News og People. En kilde forteller til People at kjæresten Alex Rodriguez gikk ned på kne under parets ferie til Bahamas.

Både Rodriguez (43) og Lopez (49) bekrefter forlovelsen med hvert sitt bilde på Instagram.

Rodriguez har lagt ut et bilde av at de to holder hender, der man ser en stor diamantring på Lopez' finger. Under bildet har han skrevet ordene «Hun sa ja» etterfulgt av et hjerte.

Jennifer Lopez har lagt ut akkurat det samme bildet, men dog med en annen tekst. Under hennes bilde er det skrevet ikke mindre enn åtte hjerter.

Både manageren til Lopez og Rodriguez bekrefter nyheten til People.

- De er på ferie og ble forlovet i dag, sier manageren til Rodriguez til nettstedet.

Paret har vært sammen siden februar 2017, og gjorde sin offisielle debut som kjærester på Met-gallaen i mai samme år.

Lopez er kjent som både skuespiller, sanger og modell. Rodriguez er tidligere baseball-spiller for blant annet New York Yankees. Begge to har barn fra tidligere forhold.

Jennifer Lopez er svært aktiv på Instagram, og deler ofte et innblikk av livet som superstjerne med hennes nesten 90 millioner følgere på appen.

Stjernen er heller ikke redd for å publisere usminkede bilder eller videoer, et eksempel på det er en video fra februar der Lopez og hennes team forbereder henne til årets Oscar-utdeling.

Som så mange andre kjendispar har også Jennifer Lopez og Alex Rodriguez fått et par-kallenavn. Førstnevnte har i mange år blitt kalt «J Lo», og sistnevnte «A-Rod». Da kunne ikke navnet bli noe annet en «J-Rod». Paret legger ofte ut bilder av hverandre på Instagram.