Gå til sidens hovedinnhold

Tiril Sjåstad Christiansen (23) ble syk etter «Farmen Kjendis»-seieren

I seks uker jobbet hun knallhardt, og sto på for å klare å slå alle konkurrentene inne på gården. Det ble litt for mye for 23-åringen, som endte opp med kyssesyken.

Søndag kveld vant Tiril Sjåstad Christiansen «Farmen Kjendis». Etter det seks uker lange gårdsoppholdet i fjor sommer, dro hun rett på ferie med kjæresten Stian Lauritzen (30).

- Han hentet meg på gården, og så dro vi tidlig dagen etter. Vi tok blant annet Kielfergen før vi dro videre for å få med oss Tour de France, sa hun til Nettavisen da vi snakket med henne etter at seieren ble kjent sist uke.

Les også

Tiril Sjåstad Christiansen vant «Farmen Kjendis»-finalen

Hovnet opp i ansiktet

Selv om hun var sliten etter tungt arbeid på Farmen kjente hun imidlertid at ikke alt var som det skulle. Det var en hektisk sommer, og da hun kom hjem var hun helt utslitt.

Hovent ansikt, ryggsmerter og hodepine gjorde at hun dro til legen.

- Også fikk jeg jaggu påvist kyssesyken! Jeg trodde ikke at jeg kunne få det, men det var sikkert noe jeg hadde fått i meg inne på Farmen, forteller hun til TV2.

Slet lenge

Kyssesyken er en virusinfeksjon, og det kan ta lang tid å bli frisk, ifølge Norsk Helseinformatikk. I tirsdagens utgave av Se og Hør forteller Farmen Kjendis-vinneren at hun slet lenge med symptomer. Hun er fortsatt litt plaget - syv måneder etter innspillingen.

Selv om hun har slitt med sykdom etter oppholdet på gården, fikk hun i det minste med seg en premie for slitet. Etter en jevn kunnskapskonkurranse mellom Sjåstad Christiansen og Katrine Sørland (38), kunne førstnevnte nemlig juble for seieren som første kvinnelige «Farmen Kjendis»-vinner og premiern; en splitter ny bil.

Les også

Trude Mostue tapte tvekampen mot Tiril Sjåstad Christiansen

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke

Kommentarer til denne saken