Gå til sidens hovedinnhold

- Puppene er store nok

Jon Bon Jovi skylder på gode gener.

(SIDE2): - Jeg har gode gener. Jeg er ikke typen til å bruke kremer og serum. Og jeg har aldri vurdert plastisk kirurgi - puppene mine er store nok. Jeg ser ikke poenget med det.

Den 50 år gamle frontmannen Jon i Bon Jovi var i mange år damenes yndling, med sitt lange hår og tettsittende jeans. Håret har blitt noe kortere og rynkene noen flere - men fremdeles viser han fram store porsjoner hud på scenen.

I et intervju med thesun.co.uk, forteller Jon Bon Jovi at det ikke er han i bandet, som er den mest forfengelige.

- Av alle sammen er jeg den som har med meg minst bagasje, jeg har bare en liten bag. Jeg er enkel, de andre gutta er mye mer kompliserte. Jeg trenger ikke et stort hotellrom, følge eller noe. Jeg er ikke interessert i slikt.

- Det mest divaaktige med meg, er at jeg kun flyr til halv ti, aldri hele natta.

Bandet er et av de mestselgende i verden, og er fremdeles svært populære, 30 år etter de startet i New Jersey. I mai kommer Jon Bon Jovi og band til Norge for å gjøre to konserter, og allerede er den på Valle Hovin i Oslo utsolgt.

I tillegg til gode gener, er frontmannen også glad i å holde seg i form.

- Jeg trener som en gal og elsker å løpe. Jeg løper 9-10 kilometer daglig. Ingen kjenner meg igjen, for jeg løper som en gammel mann.

Men til tross for at han fremdeles nok har draget på enkelte damer, så er han lykkelig gift med sin Dorothea Hurley. Paret har hatt ringer på i 23 år, og er et av kjendisunntakene i den sammenheng.

- Jeg har vært heldig. Jeg har en fantastisk jente, som fremdeles elsker meg, og jeg traff den rette på første forsøk.

Bon Jovi forteller også at han har blitt spurt om å være dommer på en rekke talentprogrammer, som X Factor, i USA.

- Det er ikke noe for meg, jeg har en jobb - og vi er travle.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Disse gressklipperne er best i test

Kommentarer til denne saken