Joda, en tradisjonell kløft sett forfra er fantastisk, men det finnes flere typer puppekløft, ifølge Menshealth.com.

Nettstedet har listet opp fire ulike områder av kvinnekroppen vi gutta setter ekstra stor pris på og Side3-redaksjonen er ikke akkurat uenig.

Sidepuppen

Vi har ingen problemer med at damer stadig viser frem sidepuppen og vi skjønner godt at denne er populær på den røde løperen.

Det er som om begge kjønn bare ikke kan få nok av denne herlige trenden. Jentene viser frem både hud og selvtillit, samtidig som mannfolka merkelig nok stadig blir mer interesserte i kjolevalgene til kjendiskvinner og bildeserier fra motevisninger.

Underpuppen

Husker du første gangen du så en jente ta av seg toppen? Det er et vakkert syn og i tillegg så er det stor sannsynlighet for at det er mer action i vente. Nå på sommeren er det også store muligheter for å nyte synet av bryster fra denne vinkelen. Mange damer dropper BHen samtidig som toppene blir kortene når det blir varmere i været. Vi gutta klager ikke.

Nederste delen av ryggen

Det er kanskje ikke selve kroppsdelen i seg selv som er sexy, men siden man skjeldent ser dette området uten å være tildekt med klær så blir det likevel noe spesielt når mannfolka får et glimt av bar hud. Ifølge April Masini, som er ekspert på parforhold og seksualitet, mener også det viser at jenta er stolt av kroppen sin når hun bruker en kjole eller topp med bar rygg. Og ja, både selvtilliten og ryggen blir en turn-on for mange gutter.

Munnen

Forskningen beviser dette. Blant annet så viser en studie fra Manchester University at munnen er en av hennes mest fristende deler av ansiktet, spesielt hvis hun har på seg leppestift. Det er kanskje ingen stor overraskelse og det sier seg jo egentlig seg selv når vi tenker på hva leppene og munnen er i stand til å gjøre - alt fra kyssing til å snakke «dirty». (Den ene tingen du tenkte på trenger vi vel ikke en gang å nevne).