(BIIPMAG): Lauren de Miranda er en usignert artist som er ukjent for de fleste. Nå skal hun få hjelp av stjerneprodusenter til å lage sitt debutalbum og slik forhåpentligvis gjøre sitt store gjennombrudd som popartist.

Ønsker å nå langt
- Min største drøm er å dele musikken min med hele verden. Jeg synes det er utrolig at vi, uansett hvor forskjellige vi alle sammen er, kan finne et felles grunnlag gjennom musikken, sier Lauren de Miranda til biipMag.

Fast på radio
Musikken hennes kan beskrives som en blanding av pop og rock. Laurens debutsingel «New Life» har allerede fått spille fast på «Top 40»-radiostasjoner i USA og kan også bli hørt på internettspillet «Audition», som har 300 millioner tilhengere verden over:

- New Life er min debutsingel og har fått spille på «Top 40»-radioer her i USA, noe som er svært uvanlig for en usignert artist, forteller hun til biipMag.

Jeg er på MySpace hver dag og prøver alltid å svare på hver eneste kommentar

Singelen «New Life» er tilgjengelig for nedlastning på iTunes og i salg på CdBaby.com. Lauren forteller også at hun kommer til å gi ut et debutalbum i 2009.

Sjekk ut Lauren de Mirandas musikk på hennes MySpace-side. Hva synes du om musikken? Tror du hun kommer til å nå langt som artist?

- Prøver å svare alle
For Lauren er det veldig viktig å holde kontakten med fansen sin via musikksider som MySpace:

- MySpace har vært fantastisk for meg! Jeg har funnet så mange venner og fans over hele verden som jeg ellers ikke hadde hatt mulighet til. Jeg er på MySpace hver dag og prøver alltid å svare på hver eneste kommentar. Jeg glemmer noen få når jeg har veldig mye å gjøre, men hvis du spør fansen min så pleier jeg å svare dem alle.

Begynte som danser
Lauren de Miranda begynte som ballettdanser før hun virkelig fikk øynene opp for sangtalentet sitt:

- Jeg har sunget siden jeg ble født, men dansing var min første lidenskap. Jeg har jobbet med profesjonell musikkinnspilling de par siste årene.

Flyttet til Hollywood
Selv om hun likte å danse, var det musikk hun senere kom til å konsentrere seg om. Da hennes stemmedemoer vakte oppmerksomheten til Run DMC Productions rekrutterte de henne til å være med i deres nye jentegruppe, kalt Calico, og hun flyttet dermed til Hollywood.

Personlige erfaringer
Selv om tiden med gruppa Calico var en fin erfaring forstod hun fort at hennes virkelige ambisjon var å lage personlig musikk om hennes eget liv. Lauren forteller til biipMag at hun synger om egne opplevelser i sine sanger:

- Jeg får inspirasjon fra mine personlige erfaringer. Jeg pleier å skrive historier om ting som har skjedd i livet mitt. Jeg ser opp til personer som Ben Harper som kan putte slike historier inn i vakre dikt som vi kjenner som musikk!

Sangene til Lauren handler derfor om forhold, vanskelige tider, anger og små ting som irriterer henne.

Jeg har sunget siden jeg ble født, men dansing var min første lidenskap

Stjerneprodusenter
Da hun fant sin personlige stemme og «sound» begynte hun å jobbe med sin solodebut sammen med produksjonsselskapet Mark Jackson Productions, som står bak utallige popsanger og hits:

- Jeg jobber med Mark Jackson Productions som består av Mark Jackson og Ian Scott. De har jobbet med mange store artister som Eminem/D12, Josh Kelly, Nancy Sinatra og Jordyn Taylor, sier Lauren engasjert til biipMag.

Brukt i «The Hills»
Samarbeidet med Mark Jackson Production har resultert i flere sanger, inkludert «New Life», radioballaden «Complicate Me»og «How Long». Sistnevnte sang ble spilt i MTV-serien «The Hills» mandag 22.september. Da Lauren fant ut at sangen hennes ble spilt i MTV-serien ble hun veldig begeistret:

- Jeg kunne ikke vært mer begeistret eller mer takknemlig for denne fantastiske muligheten. En spesiell takk til mine vidunderlige produsenter Mark Jackson og Ian Scott. Uten dem ville ingenting av dette vært mulig, sier hun i sin private blogg.

Se og hør Miranda synge «When I Grow Up» (en aukustisk og personlig versjon av sangen til Pussycat Dolls):

HTML EMBED

ANDRE SAKER I SERIEN UKENS ARTIST:
Jennifer Hudson: Fra Idol til Sex og singelliv

Tooji: - Ble ikke popstjerne over natta

Lauren de Miranda: Får hjelp av Eminems hitprodusenter

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.