(SIDE2): Det er ikke mange medlemmer i Pussycat Dolls som folk kan navnet på utenom Nicole. Frontfiguren, som synger det meste alene, har lenge fantasert om en solokarriere, noe deres nye singel indikerer.

LES MER OM MUSIKK HER

Den er kreditert som Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger, skriver 730.no.

Indiske A. R. Rahman er også med, ettersom det er snakk om en ny versjon av hans internasjonale landeplage «Jai Ho» fra sluttscenen i «Slumdog Millionaire».

730.no: NICOLE SYNGER SANGEN TIL NORSKE INA

Artikulerte Nicole forteller MTV at det er en stor, personlig ære for henne å få fremføre låten, ettersom Oscar-favoritten er noe av det beste hun har sett, og at det var viktig å lage en verdig versjon.

- Da de spurte oss om vi kunne gjøre sangen og ta del i «Slumdog Millionaire»-prosjektet, føltes det nesten uvirkelig. Jeg så filmen og den mer eller mindre forandret livet mitt.

Produsenten Ron Fair, sjefen for musikkselskapet Geffen, sier til Times Of India at han og Interscopes Jimmy Iovine, kontaktet A. R. Rahman etter at de så «Slumdog».

- Vi ønsket å forsøke å lage en god poplåt uten å gå for mye bort fra den originale melodien. Jeg brukte en uke på å redigere sangen, skryter ringreven.

Innspillingen med Pussycat-piken foregikk i London, og Rahman, som var tilstede via webcam fra India, skal ifølge produsenten ha vært veldig positivt innstilt og engasjert.

Personlig tolkning
Filipinsk-amerikanske Nicole, som ifølge 730 har fått høre at hun ser indisk ut, forteller til avisen at hun ikke vil kalle sin versjon for en remix, heller en tolkning.

- Jeg ville beholde sangens integritet, men også benytte den sexy musikken som han brukte. Videoen vil bli morsom, lover 30-åringen.

Den nye musikkvideoen, som du kan se på lenken nedenfor, er skutt av østerriske Thomas Kloss blant gamle tog i Wien, på et sett designet som «Jai Ho»-sluttscenen. Klippet hadde premiere natt til lørdag.

Premiere: SE NICOLE OG PUSEKATTENES VIDEO TIL «JAI HO»