(SIDE2): Da Slash ble annonsert som Quart-festivalens store trekkplaster ifjor høst, var det mange som rynket på nesten.

Les saken:Quartens hemmelige superstjerne?

Les også:Skuffet over Slash

Side2 kunne melde at den tidligere Guns 'N Roses-gitaristen hadde folk som Robbie Williams, Fred Durst, Jack White og Fergie fra Black Eyed Peas på ønskelisten, men det var ingen av disse fire som ble offentliggjort fra festivalens side i dag.

Ozzy er klar
Derimot var det den selverklærte «Prince Of Darkness», Ozzy Osbourne, som ble presentert som den første artisten i stjernegalleriet Slash er ventet å ta med seg over dammen.

Den legendariske Black Sabbath-vokalisten er nok i disse dager best kjent som den noe alkoholiserte og surrete pappaen i MTV-suksessen «The Osbournes», men nyter fortsatt enorm respekt i metalkretser for sitt bidrag til sjangerens utvikling.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Flere navn følger
Ifølge pressemeldingen fra Quartfestivalen skal flere av stjernekompisene Slash tar med seg offentliggjøres fortløpende.

Vi venter i spenning og håper gitaristen følger opp den gode trenden etter et solid førstetrekk. Og uansett hvilke navn som offentliggjøres senere, kan vi i det minste klappe Slash på skuldra og si «so far, so good».