(SIDE2): Tirsdag sendte Quart-festivalen ut en pressemelding der de skrev at de hadde booket det første navnet til neste års festival.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«Quart lovet superstjerner, og nå starter det!», skriver arrangørene i pressemeldingen. De hevder å ha hanket inn en «superstjerne med stor S!» til sommerens festival, og identiteten avsløres på en pressekonferanse i Oslo i dag klokken 14.00.

Les mer: Hemmelig superstjerne til Norge

«Hovedpersonen selv har tatt turen til Norge for personlig å meddele nyheten for det norske folk! Superstjernen skal kun gjøre en konsert i hele Europa neste sommer, og dette blir på Quart»

Les også: Se Quartfestivalens nye profil her

Etter hva Side2 erfarer er den tidligere Guns N'Roses-gitaristen Slash i Oslo i dag, og i kveld skal han feste på et av byens hotteste utesteder. Det er ikke hverdagskost, og dermed er det mye som tyder på at han kanskje er den store stjernen som skal presenteres senere i dag.

Han fortalte nylig i et intervju med Billboard at han håper på å starte innspillingen av et nytt soloalbum i begynnelsen av 2009.

Han vil da være klar med nytt låtmateriale i god tid før Quart-festivalen som går av stabelen 30. Juni-4. Juli 2009.

Gamle venner
Slash som Quart-artist stemmer også godt over ens med at festivalen i forrige uke meldte at de hadde fått Tom Zutaut med på laget.

Han er kjent for å ha oppdaget og gitt platekontrakt til blant andre Guns N' Roses, var meldingen fra festivalen.

På en pressekonferanse i forrige uke bekreftet Zutaut også til Fædrelandsvennen at de hadde lagt inn et bud på Guns n' Roses.

- For oss i Quartfestivalen vil det selvfølgelig være supert om Guns n' Roses kommer til vår festival, men det er i agentens hånd nå, sa han til avisen.

Så dermed kan Guns N'Roses-fans som har ventet på deres nye skive «Chinese Democracy» kanskje få valuta for pengene neste sommer. Men det gjenstår fortsatt å se om det er hele bandet eller deler av det som etter hvert dukker opp.

Fædrelandsvennen spådde tidligere denne uken at det er Mötley Crüe som er dagens store overraskelse.De har også et nært forhold til Tom Zutaut. Avisen jobber tett på Quart, og dermed er det fortsatt knyttet en viss spenning til pressekonferansen klokka 14.