Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du kaste bort litt tid

Slapp av og kos deg med Side2s quizzer og tester.

(SIDE2): Vi vet det bare er snakk om få timer til det er julaften og at du sannsynligvis har meeeer enn nok å gjøre. Muligens rauser det snart inn med både svigerforeldre og overivrige småbarn. Men akkurat derfor synes vi du skal ta deg en velfortjent pause.

Sett deg ned, lag deg gjerne en kopp te eller kaffe, snik til deg en bit eller to av julegodtet og kos deg med disse testene og quizene Side2 har laget de siste ukene. Det finnes helt sikkert noen du ikke har brynet deg på, ikke sant?

«IDOL»

Nå er «Idol»-eventyret over for denne gang, og i år var det 33 år gamle Glenn Lyse som stakk av med seieren. Kanskje likner du på ham? Her kan du i alle fall teste hvem av finalistene i «Idol» du linker mest på.
Ta testen: Hvem er du i Idol?

SPORTY?

Det er jul, og det betyr ofte masse god mat og drikke, sløve dager og godt selskap. Og undersøkelser viser at mange av oss tror vi er i bedre form enn det vi egentlig er. Her kan du sjekke om du virkelig er i god form eller om du egentlig er en slappfisk.
Ta testen: Er du sporty?

REALITY-TV

Til våren skal TV-selskapene støvsuge Norge for talenter, blant annet med TV 2-programmet «Norske Talenter». Dermed vil antallet reality-kjendiser sannsynligvis øke betraktelig. Men hvem vant «Big Brother» i 2006? Husker du «Kråkeslottet»? Sjekk om du har kontroll på dem som allerede har vært i rampelyset.
Ta testen her: Er du en reality-junkie?

HARRY POTTER

I sommer kom den aller siste boken om Harry Potter og hans magiske univers, og både unge og gamle gikk mann av huse for å kjøpe den. I høst kom den også på norsk. Har du magiske krefter? Her kan du både sjekke hvem i Potter-universet du er, og hvor mye du kan om gjengen på Galtvort.
Ta testene her: Kan du alt om Harry Potter? Hvem er du i Harry Potter?

NYHETSQUIZ

Er du oppdatert? Følger du med på det som skjer? Her kan du sjekke hvor mye av det kulturelle nyhetsbildet du faktisk får med deg. Ta våre nyhetsquizzer!
Ta testene her: Får du med deg det som skjer? Er du oppdatert? Hva kan du?

«FUTURAMA»

Har du ett øye, er du et skalldyr eller en bannende robot? Finn ut med side2s store Futurama-test.
Ta testen: Hvem er du i Futurama?

FILM

Hver torsdag anmelder Side2 helgens filmer, og hver fredag kan du ta våre filmquizzer og sjekke hvilken av premierefilmene som passer deg. Noen av dem går fortsatt, men hvis ikke vet du i alle fall hva du skal leie når det kommer på DVD!
Ta testene her: Hvilken film bør du se i helgen? Hvilken film bør du se i helgen, versjon 2?

«BONES»

Torsdag begynte en ny sesong av serien som er en av TV3s mest populære. Det store spørsmålet denne sesongen er vel om Dr Brennan og Booth endelig blir sammen? Her kan du sjekke hvor mye du kan om serien nordmenn elsker.
Ta testen: Er du ekte «Bones»-fan?

HIV/AIDS

I fjor ble det diagnostisert 276 nye hivsmittede i Norge, 179 menn og 97 kvinner. Dette er en økning fra året før, da det ble registrert 219 nye tilfeller. Kan du nok om sykdommen?
Ta testen: Hva vet du om hiv/aids?

DØDSSYNDER

TV 2s program «De syv dødssyndene» har skapt mye debatt, og med basis i denne debatten laget Side2 to tester. Den ene testet hvor mange av dødssyndene du har brutt i prosent, og den andre hvor dydig du var.
Ta testene her: Test dine syv dødssynder

SUNN

Er du helsefreak eller matmons? På tide å finne ut.
Ta testen: Hvor sunn er du?

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken