Gå til sidens hovedinnhold

Er du sporty?

Du tror kanskje du er en sporty type? Ta testen og finn ut hvordan du ligger an.

(SIDE2): Undersøkelser viser at mange av oss tror vi er i bedre form enn det vi egentlig er. Her kan du sjekke om du virkelig er i god form eller om du egentlig er en slappfisk.

TA TESTEN HER - HVOR GOD FORM ER DU I

Hvis du ikke kom så heldig ut av testen så gråt ikke over spilt melk. Bare kom i gang med treningen istedenfor. Vi vet alle hvor lett det er å droppe ut av treningsvanene eller aldri komme i gang.

Unnskyldningene er mange! Kanskje er det fordi du synes andre på treningen er irriterende?

Les saken:7 irriterende treningstyper

Hvis du dropper ut av treningsrutinene, kan det være hardt å begynne å mosjonere regelmessig igjen. Her får du gode tips for hvordan du får rutine på treningen.

Les saken: Slik får du treningsvaner

Noen er flinke til å trene, og grunnene kan være mange. Ifølge et prosjekt som ble gjennomført i 2002 av ernæringsfysiolog Kirsti Bjerkan ved forskningssenteret på Aker universitetssykehus er det mange ulike grunner til at folk trener.

Les saken: 15 grunner til at du trener

Da Side2 nylig gjennomførte en treningsundersøkelse viste det seg at mange er opptatt av hvordan de ser ut på trening, men også at andre personer på senteret er for forfengelige. 35 prosent av Side2-leserne svarer at de synes andre treningsentusiaster er altfor pyntet når de er på sentre.

Les saken:Du vil være svett og het .

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året