Gå til sidens hovedinnhold

R. E. M flytter fra Ullevål

Mulig er Michael Stipe og gjengen redd for det nordiske været. Konserten på Ullevål flytter innendørs.

(SIDE2:) R. E. M har besluttet å flytte sin konsert 3. september fra Ullevål og inn i Vallhall arena.

Konserten blir altså på samme dag og på samme tid, men publikum skånes altså fra å stå utendørs i det som kan være hustrig høstvær. Samtidig er det klart at det er billetter igjen til både konserten i Bergen og konserten i Oslo. Valhall er en langt mindre arena, som passer bedre etter hvor mange billetter de har solgt.

Kan få pengene tilbake
R. E. M flytter også innendørs i Sverige, der konserten er flyttet fra Stockholm Stadion og inn i Globen den 7. september, melder arrangøren Live Nation.

De som har kjøpt billetter til Ullevål og som av en eller annen grunn ikke ønsker å gå når konserten er flyttet til Vallhall, får selvsagt tilbake pengene sine. Men arrangøren opplyser at dette må skje innen 25. august slik at de kan selges på nytt.

R. E. M spiller 40 konserter i Europa i sommer, med start i Amsterdam 2. juli før turneen avsluttes i Madrid 1. oktober.

Bandet ga ut albumet «Accelerate» i år, og fikk strålende anmeldelser, blant annet av vår anmelder Lars Wærstad.

The Disciplines varmer opp
- Noe måtte gjøres. Med produsent Jacknife Lee på laget har R.E.M. nærmest utrettet mirakler. De har blitt et rockeband igjen. Og for et driv! Plata tikker inn på snaue 35 minutter og akselererer korrekt bandet opp i tempo der vi gjerne vil ha dem - som i gamle dager, skrev Wærstad sin anmeldelse.

The Editors og The Disciplines, eller gamle Briskeby, skal varme opp for R. E. M under norgeskonsertene.

Konserten på Koengen i Bergen skal gå som normalt.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken